Achtergrondmuziek bruiloft Amsterdam

de leukste live achtergrondmuziek voor uw bruiloft
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

de leukste live achtergrondmuziek

achtergrondmuziek bruiloft

Bent u op zoek naar achtergrondmuziek voor uw bruiloft in Amsterdam? Artiestenbureau Joost Zoeteman is al meer dan tien jaar specialist in het verzorgen van muziek voor bruiloften. We verzorgen zowel muziek op de achtergrond tijdens de huwelijksreceptie, als muziek tijdens het feest. Het is ook mogelijk om muziek op maat te verzorgen tijdens de ceremonie. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte.

achtergrondmuziek voor uw bruiloft in Amsterdam

Achtergrondmuziek is een prachtige aanvulling op de sfeer. Een bruiloft of receptie, uw gasten kunnen met elkaar in gesprek blijven in een aangename setting. De musici stellen zich altijd flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten.

reactie klant optreden bruiloft Monte Carlo Trio Scheepvaartmuseum

Het Monte Carlo Trio speelde prachtig. Er waren veel muzikanten aanwezig op de bruiloft en we kregen lovende reacties. Het repertoire was precies zoals we dat van tevoren samen hebben afgestemd.  Ze wisten precies de juiste snaar door niet hard te spelen. Het geluidsniveau aangenaam.  Nogmaals dank, we zullen jullie naam zeker doorgeven. familie Vissers

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.