Achtergrondmuziek trio

live trio voor de perfecte achtergrondmuziek!
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578

de leukste trio's!

Bent u op zoek naar een live trio dat achtergrondmuziek kan verzorgen? Wij hebben de leukste trio’s in huis, van swingende gypsy jazz tot klassiek of loungy bossa nova! We verzorgen zowel muziek op de achtergrond tijdens de huwelijksreceptie, als muziek tijdens het feest. Het is ook mogelijk om muziek op maat te verzorgen tijdens de ceremonie. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte. We staan u graag te woord.

live trio achtergrondmuziek voor uw bruiloft

Achtergrondmuziek is een prachtige aanvulling op de sfeer. Een bruiloft of receptie, uw gasten kunnen met elkaar in gesprek blijven in een aangename setting. De musici stellen zich altijd flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Wij werken alleen met de beste muziekprofessionals.

reactie klant  JZ trio achtergrondmuziek

We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft. Ontzettend veel positieve reacties op jullie en zéér zeker ook op Ian. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. Voor mij als bruid gaat zo’n dag vol indrukken erg snel aan me voorbij en kon ik juist daarom niet bewust genieten zoals ik anders wel zou doen. Jullie muziek heb ik wél steeds gehoord..en dwong me soms om even stil te staan en te genieten van het moment. Dank daarvoor! ! Susanne & Eward Buring

mobiel akoestisch trio als achtergrondmuziek

Veel van onze trio’s kunnen ook akoestisch (niet versterkt) spelen. Dit scheelt ene hoop spullen waardoor ze ook in de meeste gevallen snel kunnen wisselen van speelplek. Ideaal voor een buiten evenement of plek met meerdere ruimtes. Nee vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen.

tip: kijk ook eens op www.123jazztrio.nl!