Act inhuren

de leukste live acts voor uw evenement
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

act inhuren

U wilt een act inhuren? Wij hebben verschillende unieke en spectaculaire acts in huis voor uw evenement, opening of feest. Een goede act kan een bijzondere sfeermaker zijn waarmee u uw gasten een unieke ervaring geeft die ze lang zullen herinneren. Wij hebben een klein en exclusief aanbod van acts waar we erg trots op zijn. Stuk voor stuk bijzonder en mooi om te zien en ervaren. Elk evenement of feest is uniek, en we denken daarom graag met u mee om de juiste act op de juiste plek te krijgen. Dit is altijd maatwerk, en vraagt vaak om onconventionele oplossingen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen.

bijzondere tissu of burlesque act inhuren

We hebben verschillende burleske acts te bieden van het hoogste niveau. Kijk op de burlesque pagina voor het volledige aanbod binnen dit genre! Ook hebben we bijzondere tissue acts (lucht acrobatiek). Zo kunt u uw gasten verwelkomen met champagne die vanuit de lucht wordt ingeschonken! Of kunt u een prachtige luchtacrobatiek (tissu) inzetten voor een opening. Uiteraard hebben we nog meer acts zoals een sneltekenaar of goochelaar!

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen, Openluctmuseum.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.