Joost Zoeteman

akoestisch duo

de leukste akoestische duo's
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste akoestische muziek!

U bent van plan een duo te boeken welke akoestisch speelt op uw bruiloft? Dan bent u bij artiestenbureau Joost Zoeteman aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid  aanbod met allerlei verschillende genres bands die akoestisch spelen. Muziek voor op de achtergrond tot een feest band of dj. Bij ons kunt rekenen op een professionele en persoonlijke benadering en muziek van topkwaliteit.

duo akoestisch boeken bruiloft: op de voor of achtergrond

De groepen zijn zowel geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek als het verzorgen van een swingend optreden. Kijkt u bij de bands naar het aanbod wat wij hebben aan vocalisten, zigeunerjazzjazztrio’sklezmer, en jazz duo’s,  en allroundbands. neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij vinden voor u de juiste band voor uw bruiloft, ook akoestisch!

mobiel duo welke akoestisch speelt:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk onderstaande bands met video en prijzen.

klant over optreden akoestisch Duo Cacoca

Wij hebben erg van het optreden genoten en onze gasten waren ook blij verrast. Het heeft de stemming er zeker heel goed in gebracht. Het zou me niet verbazen als een van onze gasten de heren ook eens wil inhuren. Namens ons: hartelijk dank. G. de heer

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.