Joost Zoeteman

Accordeonist Harm

Vanaf € 395
van Frans tot klezmer tot tango
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Accordeonist Harm

Wanneer u op zoek bent naar een accordeonist voor uw feest, evenement of bruiloft bent u aan het juiste adres. Accordeonist Harm van den Berg speelt diverse stijlen accordeon muziek; klezmer, tango, gipsy, Frans en meer (geen Nederlandstalige meezingers). Bekijk de video en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte op maat!

solo accordeonist uitbreiden tot duo of trio

Eventueel kan accordonist Harm uitbreiden met viool en/of gitaar. Door de lange ervaring kan Harm een mooie programma neerzetten en weet hij de juiste sfeer op een bruiloft, feest of receptie neer te zetten.

mobiel

Harm is mobiel en kan op verschillende plekken spelen. Zo kan hij uw gasten ontvangen bij de entree en daarna op verschillende plekken spelen. Praktisch als er geen stroom aanwezig is.

achtergrondmuziek

Accordeonist Harm maakt muziek die uitstekend geschikt is als muzikale omlijsting voor een receptie of borrel. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De muziek verzorgt een aangename sfeer!

over accordeonist Harm

Harm van den Berg (1966) speelt vanaf zijn achtste jaar accordeon en studeerde in 1989 af aan het conservatorium in Hilversum. Hij speelt graag tango, musette en jazz maar hij is vooral thuis in het hele Oost-Europese repertoire. Hij werkte als accordeondocent op de muziekschool en muziekdocent in het voortgezet onderwijs. Op dit moment is hij muziekdocent en coach op de pabo. Harm speelt in klezmerband Mazzeltov waarmee hij op alle grote podia in Nederland heeft opgetreden en de Veluwse poprockformatie Mind the gap.

Wat klanten zeggen
28/04/2018
Wij hebben het een geslaagd optreden gevonden van Harm op za 28 april 2018. Hij speelt erg goed! Hij was op tijd, Hij had zijn spullen goed voor elkaar, hij speelde heel goed, het was grotendeels achtergrond optreden met enkele minuten waarbij hij het dansen begeleidde. Later begreep ik dat hij zich niet lekker voelde. Daar heb ik verder niets van gemerkt. knap.
01/07/2017
Harm heeft het prachtig ingevuld. Ook tijdens de ceremonie inloop was het heel sfeervol, precies zoals we wilden. Complimenten ook aan jou voor het snelle reageren!
Bekijk video