Joost Zoeteman

Acoustically 4u

Vanaf € 845
Swingende allround live muziek waarbij je nog wél een gesprek kunt voeren!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Acoustically 4u

Ontroerend, klein en intiem tijdens een huwelijksvoltrekking, lekkere achtergrondmuziek tijdens bijvoorbeeld een receptie of diner. Of juiste de swingende dance classics band voor een feestavond? Met Acoustically 4u haal je alles in één keer in huis! Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan de band worden geboekt als duo, trio, kwartet of zelfs nog groter. De basisbezetting is zang, gitaar, contrabas en saxofoon. Het up-to-date repertoire bestaat uit (een mix van) jazz, pop, dance classics en easy listening.

mobiel op verschillende plekken

Acoustically 4u kan ook niet versterkt spelen en is dan ook mobiel. Staan alle gasten buiten? Wij komen naar u toe! Verplaatst het gezelschap zich van boven naar beneden? Wij lopen met u mee! Uiteraard is het ook mogelijk de band mobiel te laten beginnen om later op de avond vanaf een vaste plek versterkt verder te gaan..

professionele musici Acoustically 4u

De band bestaat uit gerenommeerde muzikanten (onder meer bands van Paul de Leeuw, Cor Bakker, Guus Meeuwis, Metropole Orkest, Glenn Miller Orchestra). De musici zijn specialisten in het maken van live muziek op een aangenaam geluidsniveau.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt vaak muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. 

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

Wat klanten zeggen
10/05/2018
Beste Joost, het is allemaal perfect verlopen. Mariske kan erg mooi zingen, en een goede band. Zeker een aanrader!
29/04/2016
Nogmaals heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan een prachtige avond! Wij zijn inmiddels terug van onze huwelijksreis maar zijn nog steeds aan het nagenieten. De sfeer tijdens het feest was mede dankzij jullie supergoed en van onze gasten hebben we alleen maar enthousiaste reacties over de muziek gehoord! Wij vonden het super!
06/04/2015
….Verder willen we zeggen dat wij de muziek en de zang als prachtig hebben ervaren, door haar bijdrage werd de dag nog bijzonderder als dat hij al was. We zijn super tevreden en houden haar zeker in ons achterhoofd, want wat weet zij samen met Herman er een sfeer van te maken. Onze complimenten!!!!!! Groeten,
Bekijk video