Joost Zoeteman

Allround Koffer Trio

Vanaf € 845
heerlijk herkenbare muziek
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Allround Koffer Trio

Het Allround Koffer Trio is een band die bestaat uit gitaar/zang, contrabas en cocktaildrums. Het trio speelt herkenbare muziek voor jong en oud en is zeer geschikt als u op zoek bent naar een leuke allround band als ideale invulling bij uw borrel, diner, tuinfeest, receptie en bedrijfsfeest, voor als het eens ‘een toontje zachter’ mag. De musici zijn ras muzikanten met oog voor uw publiek.

mobiel allround trio

Het trio speelt desgewenst tussen de mensen en is geheel mobiel. Mobiel wil zeggen dat deze heren op elke gewenste plek op uw gelegenheid kunnen spelen, als moderne troubadour band. En dat alles zonder dat u uw stem hoeft te verheffen om uzelf verstaanbaar te maken.

review allround band Koffer Trio

Beste Joost, Dankjewel voor je felicitaties, de dag was echt super verlopen voor ons, mooier kon het niet. De band maakte met hun muziek het feest compleet. Heel veel leuke reacties van onze gasten die het een goede band vonden. De band trok zelfs ook buurtbewoners en toeristen aan om even mee te feesten. Prijs en kwaliteitsverhouding is hiermee perfect. Mocht er in de toekomst nog is een feestje zijn, dan staan ze boven aan mijn lijst om ze uit te nodigen! Groetjes Philip & Jorinde

repertoire

Het repertoire van het Koffer Trio bestaat uit songs van de jaren ’60, ’70 en ’80 en is te omschrijven als Funky, Rocky, Soulfull, Easy Listening, Jazz, Soul, Pop en Swing. Herkenbare nummers die garant staan voor een leuk feest. Speciale verzoekjes kunnen altijd overlegt worden.

allround band boeken

Artiestenbureau Joost Zoeteman heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van bands en artiesten voor verschillende gelegenheden in heel Nederland en België. Of het nu gaat om een allround band, jazztrio, klezmerband, dj of act, we regelen het graag voor u. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, we staan u graag te woord.

Wat klanten zeggen
20/10/2019
Het was perfect verlopen. Ik ben erg tevreden. Het was voor de muziekanten wellicht anders dan normaal, omdat onze groep vooral onderling aan het praten waren en daarom weinig aandacht gaven aan de band. Maar we hebben heel veel positieve reacties gekregen over de muziek stijl en de kwaliteit. Dus ook zonder dansende mensen en veel applaus, hierbij mijn welgemeende applaus! Top gedaan. Bedankt. Groeten Michiel
06/06/2018
Dank je wel!! We en onze gasten hebben erg genoten van het optreden van de band. Het paste goed bij de avond en de sfeer.Dank voor de goede service en de goede band!
07/06/2016
Wat was het een super optreden!! We zijn echt overdonderd door de leuke spontane interactie met de gasten.De bandleden waren bovendien super vriendelijk en hebben in de pauzes gezellig met wat mensen gekletst. De grote variatie aan muziek is erg fijn, aangezien er zo voor ieder wat wils is. Ik kan het koffer trio zeker weten aan iedereen aanraden! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en geniet van uw vakantie!
19/09/2015
De band was ruimschoots op tijd, nog eerder dan veel van de gasten. Het koffer trio is een clubje van vriendelijke, bescheiden mensen, en tegelijkertijd gedreven rasmuzikanten met een feilloos gevoel voor wat kan en past. En ook uitstekende begeleiders van de liedjes die voor Anne werden gezongen door een paar vrienden en door mijzelf. Ik heb van onze gasten alleen maar positieve en bewonderende opmerkingen gehoord. Zelf hebben Anne en ik en de andere gasten tot aan de laatste set geswingd en gedanst op de muziek van Rafaël en zijn twee collega's, ondanks dat ze de avond ervoor een zware en lange klus hadden. Wij hoorden overigens van hún dat wij, een club van nogal wat 50- en 60- plussers een heerlijk enthousiast publiek waren, en dat het plezier dus aan twee kanten groot was. Tenslotte, de ritmesectie. Wat heerlijk dat je zo goed uit de voeten kunt zonder gigantisch drumstel. Voor ons was het dus hélemaal goed. Graag tot een volgende keer.
Bekijk video