Joost Zoeteman

Boston Tea Party

Vanaf € 4950
Boston Tea Party is party guaranteed!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Boston Tea Party

Volgens insiders Nederlands beste feestband! Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow dè garantie voor een volledig geslaagd feest!
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP-feestband van Nederland en volgens insiders Nederlands beste feestband. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest!

repertoire

Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

referenties

Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de band maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien! Deze Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten, feest levendig op openbare podia en speelt verder graag op privé-feesten en bruiloften. Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Boston Tea Party & Friends

De band is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Maar met hun Tea Party & Friends… is het dubbel feest !

Boston Tea Party & Friends is een spectaculaire finaleshow waarin de band diverse “Friends” live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een spetterende spontane show die blijft boeien!

Bekijk video