Bronco Twins

Vanaf € 845
Allround mobiel swingend akoestisch duo
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
Bronco Twins

De Bronco Twins maken van een feest een ongekende avond en van een event een daverend succes. Van swingende jazz tot pop van alle tijden en van reggae tot rock & roll. Voeten van de vloer, dichtbij en persoonlijk of juist gezellige achtergrondmuziek? Dit mobiele en flexibele duo leest jouw avond en zorgt voor het juiste liedje bij de juiste sfeer. Geen statisch geheel, maar akoestische interactie met het publiek. Het enthousiasme van deze ‘brothers from another mother’ straalt direct over op het gezelschap. De relaxte songs zijn altijd overgoten met een unieke Bronco saus! Bruiloft, zakelijk event of feestje thuis? Boek de Bronco’s en jouw dag of avond kan niet meer stuk!

mobiel duo Bronco Twins akoestisch

De Bronco’s spelen mobiel akoestisch. Dit wil zeggen dat zij onversterkt spelen en zich verplaatsen tussen het publiek. Een groot voordeel van deze manier van werken is dat muziek nooit te hard is en het publiek met elkaar in gesprek kan zijn zonder ‘last’ te hebben van de muziek. Het contact met het publiek is een van de sterke punten van dit duo. Na een kort maar geanimeerd gesprek trakteren de Bronco Twins hun gesprekspartners dan doorgaans op een muzikale versnapering om ze vervolgens met een grote glimlach, een tevreden gevoel of in totaal apathische verbijstering achter te laten. Deze kunt verstaat dit duo als geen ander, ongedwongen en nooit opdringerig voor uw gasten.

professioneel entertainment

Kortom, deze twee ‘broers’ verstaan hun vak en voelen feilloos aan wanneer ze kunnen schakelen tussen de rol van muziek op de achtergrond naar een meer entertainende en animerende rol. Woorden die de werkwijze van de Bronco Twins typeren zijn: muzikaal, enthousiast, entertainend, professioneel, flexibel.

Neem voor al uw vragen en een prijsopgave op maat vrijblijvend contact op. We zijn u graag van dienst! Op zoek naar een jazz band, kijk dan ook eens op 123jazztrio.nl!

Wat klanten zeggen
22/07/2017
Voor wat betreft de middag zelf, deze was inderdaad zeer geslaagd en de Bronco Twins hebben hier een hele belangrijke bijdrage aan geleverd. Ze wisten precies het sfeertje neer te zetten waarnaar wij op zoeken waren voor ons feestje. We vonden het vooral heel leuk te zien dat er hier en daar ook een praatje/grapje met gasten werd gemaakt en dit maakte dat ze echt meer waren dan enkel de muzikale omlijsting van de middag. De positieve reacties van de gasten bevestigen dit! Zou je de musici hier dan ook onwijs voor willen bedanken? Vriendelijke groet, Willeke en Ferdi
Bekijk video