Joost Zoeteman

Champagne act

Vanaf € 450
Champagne uit de lucht!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Champagne act

Een mooie kroonluchter met licht en geluid en een sierlijk bewegende champagne schenkster. De Champagne Act is een originele eyecatcher voor uw feest of evenement. Tijdens uw evenement zijn meerdere schenkrondes mogelijk. Het hoeft natuurlijk niet perse Champagne te zijn. Het kan ook gaan om iets uitdelen.

vereisten locatie champagne act

Voor deze champagne act is een minimale hoogte nodig van 4 meter en een ophangpunt met een draagkracht van minimaal 250 kg. 1 x 20 min of 2 x 15 min champagne schenken (bij 2 keer 15 min dient dit binnen een tijdsbestek van 2 uur plaats te vinden). Er kunnen 6 flessen champagne per keer in de kroonluchter hangen ( zo’n 50 glaasjes) en de act is exclusief champagne. Een extra schenkronde is eventueel bij te boeken. Neemt u vrijblijvend contact op voor uitgebreide informatie.

over ons artiestenbureau

U wilt een act inhuren? Wij hebben verschillende unieke en spectaculaire acts in huis voor uw evenement, opening of feest. Een goede act kan een bijzondere sfeermaker zijn waarmee u uw gasten een unieke ervaring geeft die ze lang zullen herinneren. Wij hebben een klein en exclusief aanbod van acts waar we erg trots op zijn. Stuk voor stuk bijzonder en mooi om te zien en ervaren. Elk evenement of feest is uniek, en we denken daarom graag met u mee om de juiste act op de juiste plek te krijgen. Dit is altijd maatwerk, en vraagt vaak om onconventionele oplossingen.  Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen.

Wat klanten zeggen
24/03/2018
Stijvolle en nog niet eerder gezien. Bedankt voor voor de snelle service