Joost Zoeteman

coverband Go Bananas

Vanaf € 975
allround coverband met rasmuzikanten!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
coverband Go Bananas

Coverband Go Bananas doet als kwartet niet onder voor een grote showband. De band is uitstekend geschikt voor feesten, bruiloften en evenementen. De heren weten altijd een goede sfeer te creëren en het optreden op te bouwen tot een kokend hoogtepunt waarbij uw gasten allemaal op de dansvloer staan. De muziek is herkenbaar en feestelijk. Al jaren spelt deze coverband op het hoogste niveau en doen daarbij het publiek versteld staan van haar overtuigingskracht en geluidskwaliteit.

repertoire coverband Go Bananas

Het repertoire van coverband Go Bananas is zeer divers. Hits van nu, maar ook uit de de jaren ’60, ’70 en ’80. Funky, rocky, soulfull, soul, pop en swing, deze ras musici hebben het allemaal in huis. De heren werken niet met een vaste setlist maar passen deze aan naar de sfeer en gasten!

over het programma

De band speelt in de regelen drie sets van 45 minuten, en bovendien is bandleider en duizendpoot Rafael ook in de pauzes actief aanwezig als dj Rafael met dance classics en de nieuwste muziek. Dit kwartet, bestaat nu ruim 18 jaar. Daarnaast is Go Bananas te boeken als duo, trio en in combinatie met diverse artiesten. Neemt u contact op alle mogelijkheden door te nemen.

akoestisch ook mogelijk

Niet alleen als elektrische versterkte band, maar ook unpeeled is Go Bananas een must om te horen. De typerende klank van deze band is dan ook geschikt voor een diner, receptie of feest. De akoestische versie van Go Bananas speelt onder de naam “Allround Koffer Trio” en is veelzijdig inzetbaar. Van relaxte sfeermuziek op de achtergrond tot easy dans muziek. Neemt u vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te nemen, en voor een prijsopgave op maat.

Zie ook de andere artiesten op onze website. Voor het boeken van een jazztrio hebben wij een aparte website gemaakt, zie 123 jazztrio.nl 

Wat klanten zeggen
16/09/2019
Voor ons bedrijfsfeest wilden wij een variatie aan muziek en Joost Zoeteman heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Voor het “rustigere” deel van het feest heeft het Edison Jazz trio ons gespeeld. Prachtige muziek, geweldige muzikanten en perfect voor het moment. Toen het tijd werd om de voetjes van de vloer te doen heeft “Go Bananas” het stokje overgenomen. De band is maar drie man sterk, maar zetten echt iets neer! Ook hier weer zeer professionele muzikanten en gewoon weg goede muziek. De communicatie met zowel de muzikanten ter plaatse alsook met Joost Zoeteman in aanloop naar het feest toe, verliep bijzonder prettig. Kortom, een aanrader. Bedankt Joost Zoeteman, bedankt Edison Jazz Trio en bedankt Go Bananas!
26/05/2018
Beste Rafael (en Joost), Hartelijk dank voor jullie wervelende show. Veel passie en vakmanschap. Erg goed. We zijn helemaal tevreden en horen enthousiaste verhalen over jullie.
30/09/2017
Het was een groot feest, mede dankzij LGB! Ze hebben heel goed ingeschat wat de zaal leuk vond, en dat terwijl er toch een heel gemêleerd gezelschap was. We hebben veel complimenten ontvangen over de band. Was een goede keuze dus!
24/06/2017
Beste Joost, Hartelijk dank! We hebben het zaterdag zelf ook al gezegd, maar we hebben echt een geweldige dag en avond gehad, met veel dank aan de band. Iedereen vond ze top! Als jullie nog geholpen zijn met een goede recensie ergens, dan doen we dat graag. Geld is overgemaakt! Het allerbeste, Gilles
18/06/2016
Beste Joost, Dankjewel voor je felicitaties, de dag was echt super verlopen voor ons, mooier kon het niet. De band maakte met hun muziek het feest compleet. Heel veel leuke reacties van onze gasten die het een goede band vonden. De band trok zelfs ook buurtbewoners en toeristen aan om even mee te feesten. Prijs en kwaliteitsverhouding is hiermee perfect. Mocht er in de toekomst nog is een feestje zijn, dan staan ze boven aan mijn lijst om ze uit te nodigen! Groetjes Philip & Jorinde
Bekijk video