Joost Zoeteman

DJ & Band

Vanaf € 1395
DJ & Band

Music a la carte: een band plus DJ boeken voor uw bruiloft, receptie of diner. Dit is een nieuw concept waar u een band met DJ combineert. Ideaal voor als u de avond wil opbouwen van rustige sfeervolle muziek tot een feest op de dansvloer. Bekijk onderstaande promovideo voor een korte uitleg:

voordelen band DJ combinatie

– Een perfecte afstemming van live muziek en DJ
– Gunstige prijs
– Indien van toepassing een muziek installatie waardoor er niks hoeft te worden omgebouwd
– kosten overzichtelijk en transparant
– gratis gebruik van installatie voor toespraken

U kunt zelf een bezetting kiezen die uw voorkeur heeft. Onze bezettingen zijn uitermate geschikt voor het verzorgen van muziek tijdens een diner of receptie. De DJ zorgt daarna voor een feest op de dansvloer.

review dj Monte Carlo (bruiloft)

Beste Joost, We hebben een hele mooie dag gehad zaterdag. Daar hebben jullie zeker aan meegeholpen! De communicatie vooraf was prettig (heel fijn dat je snel en adequaat reageerde telkens) en tijdens het feest voelden jullie goed aan wat paste op dat moment. En bedankt voor de enorm romantische afsluiter, echt kippenvel! Groeten Gijs en Martine

ervaren dj & band inhuren

Onze Dj’s en bands  hebben veel ervaring en staan in dienst van uw feest. De muziek en gewenste sfeer zijn altijd vooraf afgestemd op uw wensen. U kunt rekenen op een flexibele instelling en een persoonlijk contact.

mobiele dj

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

saxofonist & dj

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft. Neem contact op voor al uw vragen een prijsopgave op maat. We staan u graag te woord!

Wat klanten zeggen
03/03/2016
Het is heel goed verlopen. We zijn zeer blij met onze keuze voor het jazztrio. Qua sfeer perfect voor de receptie. De Dj's waren ook ontzettend enthousiast, een aanrader dus!
Bekijk video