Joost Zoeteman

DJ business

Vanaf € 795
stijlvolle DJ voor uw zakelijke evenementen
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
DJ business

Voor zakelijke evenementen verzorgen wij een stijlvolle dj die strak in het pak de juiste sfeer weet te creëren. Geschikt voor diners, recepties en openingen. De muziek en sfeer wordt vooraf op uw wensen afgestemd. De uitstraling is sfeervol en zakelijk.

review eindejaarsfeest

It was a great evening! Lots of compliments for the music, both the band and deejays. We will definitely keep your details and be in touch for future events both personal and business. Sapienza BV, Engelberta Hoeve Leiden

saxofonist bij te boeken

Een saxofonist kan een leuke aanvulling zijn op sommige gelegenheden. Voor een jazzy of lounge sfeer werkt dit erg goed. De interactie met uw gasten werkt aanstekelijk en geeft een losse sfeer.

geluid dj

Dj business events maakt gebruik van een hoogwaardige professionele muziekinstallatie. Wanneer u toespraken op uw programma heeft staan dan regelen wij het geluid en microfoon hiervoor. Er blijft altijd iemand aanwezig zodat u zeker bent dat het geluid en het volume goed en professioneel geregeld is.

mobiel

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Daarom een unieke sfeermaker!

music a la carte: band & dj

Music a la carte: een band plus dj boeken voor uw bruiloft, receptie of diner. Dit is een nieuw concept waar u een band met dj combineert. Ideaal voor als u de avond wil opbouwen van rustige sfeervolle muziek tot een feest op de dansvloer.

– Een perfecte afstemming van de diverse muziek
– Gunstige prijs
– Indien van toepassing een muziek installatie waardoor er niks hoeft te worden omgebouwd
– kosten overzichtelijk en transparant
– gratis gebruik van installatie voor toespraken

U kunt zelf een bezetting kiezen die uw voorkeur heeft. Onze bezettingen zijn uitermate geschikt voor het verzorgen van muziek tijdens een diner of receptie. De dj zorgt daarna voor een feest op de dansvloer.

Wat klanten zeggen
15/12/2017
It was a great evening! Lots of compliments for the music, both the band and DJ's. We will definitely keep your details and be in touch for future events both personal and business.
Bekijk video