DJ Elegance

Vanaf € 795
de leukste allround DJ met smart-sound & smart-light
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578
DJ Elegance

Ook voor een swingende allround DJ met de meest recente hits en classics bent u hier aan het juiste adres. DJ Elegance is een stijlvolle audio oplossing voor ieder stijlvol feest of evenement. Avondvullend voor een bruiloft feest of ter ondersteuning van een evenement, een diner dansant of zakelijke receptie. De muziek is afwisselend, allround en op maat. Lounge, Classics, Soul, Disco, House, en Dance. Door de fantastische geluidsapparatuur is de muziek nooit te hard en overal even hard hoorbaar. Eventueel ook te boeken met een saxofonist!

missie dj Elegance

Bij ons is het bezorgen van een fantastische avond voor het publiek de missie. De gasten staan voorop en de dj speelt in op de wensen van het publiek. Naarmate de avond vordert verandert het repertoire mee. De kleding en aankleding van het geheel speelt hierbij een belangrijke rol.

smart-sound

DJ Elegance onderscheidt zich ten opzichte van gewone drive in shows met een zeer goed klinkend geluid systeem dat rondom de dansvloer wordt opgesteld zodat het geluid uit alle hoeken hoorbaar is. Een groot voordeel daarvan is dat het totaal volume daardoor ca 30% lager is en er daardoor veel minder geluid naar buiten lekt. Mede daarom is dit bijzonder geschikt bij tuinfeesten en ruimtes waar de akoestiek lastig is.

Met DJ Elegance heeft u de beschikking over meerdere draadloze microfoons. Het inpluggen met laptops of mediaspelers spreekt voor zich.

smart-light

DJ Elegance onderscheidt zich met een compacte lichtgevende DJ Booth met 6 stijlvolle Floodlights die vanaf de grond op het plafond gericht zijn. Al met al een compacte en zeer effectieve lichtshow die goed aansluit bij stijlvolle locaties. Op zoek naar een jazztrio? Kijk dan ook eens op 123jazztrio.nl!

Wat klanten zeggen
26/09/2014
We willen je nog heel erg bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad tijdens onze bruiloft. Het was ontzettend gezellig en de muziek was precies waar we op gehoopt hadden. Lekker swingend met veel afwisseling en niet te hard, en dat vonden onze ouders ook heel prettig. We hebben veel complimenten gekregen van familie en vrienden, daar hoor je vast nog wel wat van. Nogmaals heel erg bedankt voor alles.
Bekijk video