Joost Zoeteman

DJ Monte Carlo

Vanaf € 795
muziek op maat voor uw bruiloft of feest
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
DJ Monte Carlo

dj Duo Monte Carlo maakt van uw bruiloft feest of evenement een onvergetelijke ervaring. De dynamiek tussen de twee DJ’s werkt opzwepend en zorgt dat de sfeer altijd top is. Het duo is flexibel, en de gasten staan altijd op de eerste plaats. Een goede opbouw met een rustige opbouw tot een kokend hoogtepunt. Avondvullend voor een bruiloft, feest, of ter ondersteuning van een evenement, een diner dansant of zakelijke bijeenkomst. De muziek is afwisselend, allround en op maat. Jazz, latin, swing, 80’s, 90’s en de beste platen van nu, de heren voelen de sfeer perfect aan.

muziek dj Monte Carlo altijd op maat

De te draaien muziek wordt vooraf altijd goed met u afgestemd zodat het feest helemaal is aangepast op uw wensen. De heren zijn altijd ruim op tijd aanwezig en startklaar. Uiteraard draaien zij in stijlvolle nette kleding.

review klant bruiloft

We hebben een hele mooie dag gehad zaterdag. Daar hebben jullie zeker aan meegeholpen! De communicatie vooraf was prettig (heel fijn dat je snel en adequaat reageerde telkens) en tijdens het feest voelden jullie goed aan wat paste op dat moment. En bedankt voor de enorm romantische afsluiter, echt kippenvel! Groeten Gijs en Martine

professionele installatie dj Monte Carlo

Dj Duo Monte Carlo maakt gebruik van een hoogwaardige professionele muziekinstallatie. Een dj tafel is uiteraard aanwezig net als twee spots en een staande discolamp. Ook nemen de heren een microfoon mee waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.

Wat klanten zeggen
13/07/2019
Gewoon top jongens, dank!!
28/05/2016
Beste Joost, We hebben een hele mooie dag gehad zaterdag. Daar hebben jullie zeker aan meegeholpen! De communicatie vooraf was prettig (heel fijn dat je snel en adequaat reageerde telkens) en tijdens het feest voelden jullie goed aan wat paste op dat moment. En bedankt voor de enorm romantische afsluiter, echt kippenvel! Groeten Gijs en Martine
04/09/2016
Geachte heer Zoeteman, Uw medewerking op 9 April j.l, bij ons 50 jarig huwelijks feest, heeft er toe bijgedragen dat dit feest voor ons onvergetelijk blijft. Met het aanvoelen hoe U de muziek aanpaste bij aanvang, en het later opvoerde,zo dat de dansvloer goed gevuld bleef, is toe te schrijven aan het voor treffelijke D,J :DUO-MONTE-CARLO: Wij zijn dan ook zeer tevreden dat U ons feest muzikaal heeft begeleid.
Bekijk video