DJ Monte Carlo

Vanaf € 795
muziek op maat voor uw bruiloft of feest
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
DJ Monte Carlo

DJ Duo Monte Carlo maakt van uw bruiloft feest of evenement een onvergetelijke ervaring. De dynamiek tussen de twee DJ’s werkt opzwepend en zorgt dat de sfeer altijd top is. Het duo is flexibel, en de gasten staan altijd op de eerste plaats. Een goede opbouw met een rustige opbouw tot een kokend hoogtepunt. Avondvullend voor een bruiloft, feest, of ter ondersteuning van een evenement, een diner dansant of zakelijke bijeenkomst. De muziek is afwisselend, allround en op maat. Jazz, latin, swing, 80’s, 90’s en de beste platen van nu, de heren voelen de sfeer perfect aan.

muziek altijd op maat

De te draaien muziek wordt vooraf altijd goed met u afgestemd zodat het feest helemaal is aangepast op uw wensen. De heren zijn altijd ruim op tijd aanwezig en startklaar. Uiteraard draaien zij in stijlvolle nette kleding.

professionele installatie DJ Monte Carlo

Dj Duo Monte Carlo maakt gebruik van een hoogwaardige professionele muziekinstallatie die u tegen minimale kosten kunt bijboeken. Een DJ tafel is uiteraard aanwezig net als twee spots en een staande discolamp. Ook nemen de heren een microfoon mee waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken.

Wat klanten zeggen
28/05/2016
Beste Joost, We hebben een hele mooie dag gehad zaterdag. Daar hebben jullie zeker aan meegeholpen! De communicatie vooraf was prettig (heel fijn dat je snel en adequaat reageerde telkens) en tijdens het feest voelden jullie goed aan wat paste op dat moment. En bedankt voor de enorm romantische afsluiter, echt kippenvel! Groeten Gijs en Martine
04/09/2016
Geachte heer Zoeteman, Uw medewerking op 9 April j.l, bij ons 50 jarig huwelijks feest, heeft er toe bijgedragen dat dit feest voor ons onvergetelijk blijft. Met het aanvoelen hoe U de muziek aanpaste bij aanvang, en het later opvoerde,zo dat de dansvloer goed gevuld bleef, is toe te schrijven aan het voor treffelijke D,J :DUO-MONTE-CARLO: Wij zijn dan ook zeer tevreden dat U ons feest muzikaal heeft begeleid.
Bekijk video