dj Monte Carlo & saxofonist

Vanaf € 845
DJ en saxofonist voor uw bruiloft of feest
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
dj Monte Carlo & saxofonist

De combinatie van dj Monte Carlo met saxofonist staat garant voor een onvergetelijke feestelijke avond. De interactie tussen de saxofonist en het publiek werkt aanstekelijk en zorgt voor een volle dansvloer. De muziek is allround en wordt gedurende de avond opgebouwd tot een kokend hoogtepunt.

dj & saxofonist: muziek op uw wensen afgestemd

De te draaien muziek wordt vooraf altijd goed met u afgestemd zodat het feest helemaal is aangepast op uw wensen. De heren zijn altijd ruim op tijd aanwezig en startklaar. Uiteraard draaien zij in stijlvolle nette kleding.

professionele installatie, DJ tafel en licht

Dj Duo Monte Carlo maakt gebruik van een hoogwaardige professionele muziekinstallatie die u voor een kleine prijs kunt bijboeken. Een DJ tafel is aanwezig net als twee spots en een staande discolamp. Ook nemen ze een microfoon mee waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken.

Wat klanten zeggen
02/03/2018
Ontzettend veel dank voor afgelopen zaterdag, mede door jullie set, geweldige saxofonist is het feest zeer geslaagd! Overigens vond ik jullie flexibel in voorbereiding en tijdens de avond, hebben jullie een fijne antenne voor het publiek en een breed repertoire.
Bekijk video