Joost Zoeteman

dj Monte Carlo & saxofonist

Vanaf € 845
DJ en saxofonist voor uw bruiloft of feest
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
dj Monte Carlo & saxofonist

De combinatie van dj Monte Carlo met saxofonist staat garant voor een onvergetelijke feestelijke avond. De interactie tussen de saxofonist en het publiek werkt aanstekelijk en zorgt voor een volle dansvloer. De muziek is allround en wordt gedurende de avond opgebouwd tot een kokend hoogtepunt.

dj & saxofonist: muziek op uw wensen afgestemd

De te draaien muziek wordt vooraf altijd goed met u afgestemd zodat het feest helemaal is aangepast op uw wensen. De heren zijn altijd ruim op tijd aanwezig en startklaar. Uiteraard draaien zij in stijlvolle nette kleding.

review klant feest

Ontzettend veel dank voor afgelopen zaterdag, mede door jullie set, geweldige saxofonist is het feest zeer geslaagd! Overigens vond ik jullie flexibel in voorbereiding en tijdens de avond, hebben jullie een fijne antenne voor het publiek en een breed repertoire. Donald Kreiken, roeivereniging De Hoop Amsterdam

professionele installatie, dj tafel en licht

Dj Duo Monte Carlo maakt gebruik van een hoogwaardige professionele muziekinstallatie. Een dj tafel is aanwezig net als twee spots en een staande discolamp. Ook nemen ze een microfoon mee waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek en acts voor podia en feesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum,  Kasteel Oudaen. 
Onze dj’s en musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Voor onze acts is dit ook van toepassing.

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj of band te boeken voor een bijzondere dag. Op zoek naar jazz bands, kijk dan op 123jazztrio.nl!

Wat klanten zeggen
02/03/2018
Ontzettend veel dank voor afgelopen zaterdag, mede door jullie set, geweldige saxofonist is het feest zeer geslaagd! Overigens vond ik jullie flexibel in voorbereiding en tijdens de avond, hebben jullie een fijne antenne voor het publiek en een breed repertoire.
Bekijk video