DJ Vinyl

Vanaf € 795
60's, 70's, 80's en 90's, alles vanaf origineel vinyl!
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578
DJ Vinyl

Een exclusieve en onvergetelijke belevenis, zo zou je een optreden van DJ Vinyl kunnen omschrijven. Het repertoire, bestaande uit muziek van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s wordt allemaal gedraaid van origineel 33- en 45 toeren vinyl. Authentiek, spraakmakend en onvergetelijk!

verzoekjes zijn welkom bij dj vinyl

De Dj Vinyl Show is reuze populair mede omdat ze nog met origineel vinyl draaien. Tijdens de avond kunnen er verzoekjes worden aangevraagd. De interactie met het publiek is elke keer weer anders. Er wordt flexibel ingespeeld op datgene waar het publiek goed op reageert. In tegenstelling tot veel dj’s en drive-in shows die een tevoren samengestelde lijst hebben of vooraf gemixte tracks, passen zij het repertoire aan, aan de sfeer en de wensen van het publiek. Muziek is van 60s tot en met de moderne hits van nu, allround dus. De muziek van 60s t/m 90s vanaf vinyl. Voor een kleine meerprijs gecombineerd met videoclips om de sfeer en authentieke beleving nog eens extra te vergroten. Een spraakmakende show waar uw gasten nog over na zullen praten.

over dj Vinyl

De lijst waarmee dj Vinyl (in het dagelijkse leven Rolf) heeft opgetreden in is indrukwekkend; de Top 50 Show, Costa Brava Disco Show, Radio Drive-in Show, KLM Jumbo en Hitachi drive-in show.

mogelijkheden drive-in show

De mogelijkheden voor de drive-in show zijn heel divers; spiegelbollen, Saturday Night Fever dansvloer, Gogogirls, video-wall, lasershow.. niets is onmogelijk. Neemt u vrijblijvend contact op voor de verschillende mogelijkheden en een offerte op maat.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek en acts voor podia en feesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Onze Vinyl dj’s draaiden onlangs nog bij: Spoorwegmuseum Utrecht, Restaurant Klein Hartenstein en Van Bruggen (Deventer)
Onze dj’s en musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.

Wat klanten zeggen
24/08/2018
Dag Joost! Dank je wel! Ja, was een erg geslaagd feest. Kregen reacties terug van mensen als dat ze nog nooit zo lang en veel hadden gedanst. Helemaal leuk! De samenwerking tussen Rolf en de beheerder verliep ook erg fijn.
04/07/2017
Het was echt helemaal super! De hele avond leuke muziek, we konden er lekker bij kletsen en lekker bij dansen. En Rolf en zijn collega deden het super leuk, echt geluisterd naar onze wensen! Kortom: wij zijn helemaal tevreden en onze gasten ook, kregen alleen maar positieve reacties over de muziek!
02/01/2017
Ede ROVC. Beste Rolf, erg bedankt voor het verzorgen van de superleuke 70’s discofeest op vrijdag 23 december bij ons op het bedrijf. Het was erg geslaagd en een groot succes! Zeker de discovloer was een hit!! Er kwamen vele enthousiaste reactie van collega’s en wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Voor 2017 wensen we je alle gezondheid en succes toe! Met vriendelijke groet, Annemieke
Bekijk video