duo Classica

Vanaf € 645
klassiek duo cello en viool
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
duo Classica

Klassiek duo Classica brengt prachtige klassieke en licht-klassieke muziek voor uw huwelijksceremonie, diner of receptie. Daarnaast verzorgt het duo ook muziek voor uitvaarten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar. De musici zijn afgestudeerd aan het conservatorium en hebben ruime ervaring in het verzorgen van muziek op de achtergrond tot concert.

akoestische muziek duo Classica

De viool en cello zijn akoestische muziekinstrumenten, de optredens kunnen zonder additionele/elektrische versterking gespeeld worden. De klankkast zorgt voor voldoende volume, daarnaast kan het ensemble zich zonder snoeren ook flexibeler opstellen in de ruimte. Voor achtergrondmuziek bij bijvoorbeeld een diner of receptie zijn daarom maar beperkte voorzieningen nodig.

muziek uitvaart

Het duo verzorgt ook muziek voor uitvaarten. U kunt kiezen uit een breed repertoire. Ook is mogelijk om verzoeknummers te spelen, mits dit in duobezetting mogelijk is. Dit gaat altijd in overleg. We staan voor een persoonlijke benadering en goede muziek.

Wat klanten zeggen
05/05/2018
Ze spelen mooi, maar waren ook nog eens erg nauwkeurig in het volgen van de afspraken van mij en de opdrachtgevers. Hulde aan deze twee prettige vrouwen
02/11/2017
Veel dank voor uw bericht en de professionele bemiddeling. De dames waren keurig op tijd en hebben ons met een mooi romantisch repertoire verrast. Ik heb hun inzet, toewijding en flexibiliteit zeer weten te waarderen.
14/10/2016
Bedankt voor de snelle actie. Het was precies zoals we hadden gehoopt. Een fantastische bijdrage aan een bijzondere dag!
Bekijk video