Joost Zoeteman

duo Classica

Vanaf € 645
klassiek duo cello en viool
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
duo Classica

Klassiek duo Classica brengt prachtige klassieke en licht-klassieke muziek voor uw huwelijksceremonie, diner of receptie. Daarnaast verzorgt het duo ook muziek voor uitvaarten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar. De musici zijn afgestudeerd aan het conservatorium en hebben ruime ervaring in het verzorgen van muziek op de achtergrond tot concert. Het strijkensemble werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan. Zij spelen in een verscheidenheid van omstandigheden: op bruiloften, recepties, openingen van tentoonstellingen, lezingen, promoties, festivals, beurzen, concerten en meer. Deze brede inzetbaarheid is mede mogelijk dankzij het prettig in het gehoor liggende geluid van de strijkinstrumenten.

akoestische muziek duo Classica

De viool en cello zijn akoestische muziekinstrumenten, de optredens kunnen zonder additionele versterking gespeeld worden. De klankkast zorgt voor voldoende volume, daarnaast kan het ensemble zich zonder snoeren ook flexibeler opstellen in de ruimte. Voor achtergrondmuziek bij bijvoorbeeld een diner of receptie zijn daarom maar beperkte voorzieningen nodig.

muziek bruiloft duo Classica

Duo Classica verzorgt vaak klassieke achtergrondmuziek voor de bruiloft Ook verzorgen ze muziekvoor de trouwceremonie. Enkele voorbeelden van gespeelde nummers zijn: Canon in D (Pachelbel), Air on the G String (Bach) en Spring from Four Seasons (Vivaldi). Licht-klassieke en pop muziek behoren ook tot de mogelijkheden. Er kan ook bruiloftsmuziek gemaakt worden bij de receptie, bruiloft of diner. Uiteraard zijn hier ook onze repertoires van klassieke muziek en barokmuziek mogelijk. De combinatie van viool en cello ligt prettig in het gehoor en werkt goed als achtergrondmuziek.

muziek uitvaart

Duo Classica verzorgt ook muziek voor uitvaarten. U kunt kiezen uit een breed repertoire variërend van Bach, Mozart, Beethoven en Vivaldi tot licht-klassieke muziek en zelf pop-muziek. Ook is mogelijk om verzoeknummers te spelen, mits dit in duo of trio bezetting mogelijk is. We staan voor een persoonlijke benadering en goede muziek. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

Wat klanten zeggen
05/05/2018
Ze spelen mooi, maar waren ook nog eens erg nauwkeurig in het volgen van de afspraken van mij en de opdrachtgevers. Hulde aan deze twee prettige vrouwen
02/11/2017
Veel dank voor uw bericht en de professionele bemiddeling. De dames waren keurig op tijd en hebben ons met een mooi romantisch repertoire verrast. Ik heb hun inzet, toewijding en flexibiliteit zeer weten te waarderen.
14/10/2016
Bedankt voor de snelle actie. Het was precies zoals we hadden gehoopt. Een fantastische bijdrage aan een bijzondere dag!
Bekijk video