Joost Zoeteman

duo P.I.E.N.

Vanaf € 595
personal in every note
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
duo P.I.E.N.

Duo P.I.E.N. staat voor Personal in Every Note. Bekende nummers in een eigen mellow stijl gespeeld. Van easy pop (Stevie Wonder, Amy Winehouse, Michael Jackson) tot bossa en jazz (Billy Holiday, Caro Emerald), en nog veel meer! De muziek werkt erg goed als muzikale omlijsting van een diner, borrel, bruiloft of receptie.

muziek op maat voor uw huwelijksceremonie

Uw huwelijksdag is een uniek en persoonlijk moment in het leven. En zo hoort ook de muziek, passend op de smaak en stijl van u en uw partner. Duo P.I.E.N. verzorgt muziek op maat tijdens de ceremonie en/of de receptie. Nummers en stijl worden vooraf op uw wensen afgestemd. “Personal in every note”, dat is waar duo P.I.E.N. voor staat.

akoestisch duo of licht verstrekt

Het duo licht versterkt met een kleine draagbare versterker. De benodigde speelruimte is dan ook maar 2,5 vierkante meter. Het duo kan ook per set verplaatsen, en is dus mobiel. Dat kan makkelijk zijn voor bijvoorbeeld een tuinfeest, of receptie in meerdere ruimtes.

duo, trio of volledige band

PIEN duo kan worden uitgebreid met een contrabas. Deze bezetting is erg geschikt voor sfeervolle muzikale omlijsting van een receptie, feest of borrel. Het trio klinkt wat voller als het duo en is daardoor wat breder inzetbaar, bijvoorbeeld als de groep wat groter is. Liever een volledige band waarbij ook gedanst kan worden? Kijk dan op de pagina van band PIEN. Hiermee bent u verzekerd van een top band voor uw feest!

over zangeres Pien

Zangeres Pien Schneider zingt als sinds jaar en dag verschillende stijlen muziek met het gemak van de zeer ervaren zangeres die zij is! Tien jaar lang was ze de frontvrouw van een van de bekendste feestbands in Nederland. Ook stond zij achter de grootte Nederlandse artiesten als backing vocal . Met P.I.E.N. gaat zij terug naar de essentie van de liedjes, of dat nou jazz, pop, funk of soul is. Ze geeft er een “twist” aan waardoor u er heerlijk in mee kunt gaan!
Kijk ook eens op 123jazztrio.nl.

Wat klanten zeggen
19/01/2019
Beste P.I.E.N. & Joost, Jullie verzorgden de muzikale omlijsting bij ons 40 jarig huwelijksjubileum op 19-1-19. Jullie repertoire sloot precies aan bij het genre dat wij voor ogen hadden voor deze avond. Heerlijke muziek, waarbij ook een goed gesprek tussen gasten die elkaar lang niet hadden gezien mogelijk bleef. Wij bevelen jullie van harte aan en zeggen het voort.
18/02/2017
Dag Joost, Pien zingt prachtig! Jouw spel vonden we ook erg mooi, en jullie zijn een perfect duo. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Gr Diederik
11/11/2018
Beste Joost, Dank voor je bericht, wij hebben een heel leuk feest gehad met een perfecte muzikale omlijsting! Hartelijke muzikanten, zij hebben een fijne bijdrage hieraan geleverd! Dank daarvoor! Groet, Nancy&Willem
Bekijk video