Joost Zoeteman

Goochelaar Ferry

Vanaf € 495
Goochelaar Ferry: gentleman cum fraude
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Goochelaar Ferry

Goochelaar Ferry is gentleman goochelaar. Hij is uitstekend op zijn plek bij evenementen, feesten en festivals. Daarnaast is hij een goede klantvanger op beurzen. Met zijn trucs komt hij naar de mensen toe en weet ze te vermaken en te verbazen.

tablemagic!

Bij een diner is tablemagic uitermate geschikt. Tablemagic is die vorm van goochelen waarbij telkens aan de afzonderlijke tafels wordt opgetreden. Doordat er geen afstand is tussen goochelaar en publiek, vinden de wonderen onder je neus plaats.

over goochelaar Ferry

Ferry zit al dertig jaar in het vak en heeft goede bekendheid opgebouwd. Hij won een onderscheiding op het WK goochelen. Comedy Magic. Ferry is tevens lid van de Inner Circle van het prestigieuze wereldwijde Magician’s Forum. Bij zijn vele nationale onderscheidingen verwierf hij onder andere de originaliteitstrofee.

review klant goochelaar Ferry

“Ik wilde u alsnog heel, heel hartelijk bedanken voor de enorm gewaardeerde en geslaagde avond die u ons bezorgd heeft tijdens het congresdiner in de Aa-kerk in Groningen! Ik heb nadien heel veel positieve reacties gehoord en veel mensen hebben uw kaartje meegenomen. U bent een ongelooflijk goede en geestige goochelaar! Iedereen heeft echt gelachen en genoten, inclusief mijzelf. Hartelijk bedankt voor het maken van de avond tijdens congresdiner!! L. Meiners – universitair Medisch Centrum Groningen

over onze acts!

U wilt een act inhuren? Wij hebben verschillende unieke en spectaculaire acts in huis voor uw evenement, opening of feest. Een goede act kan een bijzondere sfeermaker zijn waarmee u uw gasten een unieke ervaring geeft die ze lang zullen herinneren. Wij hebben een klein en exclusief aanbod van acts waar we erg trots op zijn. Stuk voor stuk bijzonder en mooi om te zien en ervaren. Elk evenement of feest is uniek, en we denken daarom graag met u mee om de juiste act op de juiste plek te krijgen. Dit is altijd maatwerk, en vraagt vaak om onconventionele oplossingen.  Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen.

Wat klanten zeggen
17/12/2015
The team very much enjoyed your magical talents! They're still trying to figure out the tricks of your trade
Bekijk video
Prijs
Vanaf € 495
Genres
actsmobiel
Prijsopgave »