Joost Zoeteman

Got the VIBE

Vanaf € 3750
partyband met veel klasse
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Got the VIBE

Got the VIBE brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Herkenbaar en verrassend. Al je favoriete dans, feest, stamp en meezingers. Van classics tot eighties, van lekkere soul, via enkele besten van neerlans bodem (indien gewenst) tot nineties, zero’s en de leukste van NU.

partyband Got the VIBE

Het repertoire wordt afgestemd op de gelegenheid en alles kan langskomen maar dan in muzikale klasse uitgevoerd op een warm stijlvol podium met professioneel licht en geluid, door (in)credible muzikanten.

podium

Het podium heeft met de sfeervolle houten ombouw (plinten) en fraaie grote industriële lampen continue een heerlijk warme uitstraling. Het muzikale dak er altijd af bij deze zevenkoppige band!

partyband met klasse en warme uitstraling

Got the VIBE brengt je de eerlijke live band weer op de planken! Herontdek het juiste lekkere echte bandjes­-gevoel bij de herkenbare muzikaal uitnodigende en verrassend uitgevoerde versies van je favoriete dans, feest, stamp en meezingers.

authentieke feestband Got the VIBE

De band zal het publiek op eigen muzikale merites overtuigd weten te boeien, waarbij het publiek de hoofdrol speelt op uw volledig geslaagd feest!

muzikale klasse Got the VIBE

Insiders herkennen de bandleden wellicht van toonaangevende artiesten en collega-bands. Zij laten het publiek met liefde voor muziek de hele avond onbekommerd dansen, swingen en pretentieloos feesten.

passie en professionaliteit

Met een combinatie van passie voor feest en professioneel muzikaal vakmanschap is het vuur aan en gaat compromisloos het dak er altijd af! Muzikale kunde en klasse of niet: het is gewoon altijd dikke party met de ritmesectie van 4 strakke mannen en de 3 ijzersterke stoer & sexy stijlvolle zangeressen.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt vaak muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. 

Bekijk video