Joost Zoeteman

Gypsy Swing trio

Vanaf € 795
onvervalste gypsyswing en zigeunermuziek
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Gypsy Swing trio

Het Gypsy Swing Trio brengt swingende gypsyswing, de zigeunermuziek die in Nederland bekend is geworden door het Rosenberg Trio. Hiermee haalt u een trio in huis dat zigeunermuziek maakt recht uit het hart. De muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek op een receptie of feest of bruiloft! Bekijk de video en informatie en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

review klant Gypsy Swing Trio

Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank! Simone & Rob

gypsyswing met viool of gitaren of kwartet bezetting

Ze spelen als trio met viool, contrabas en gitaar.  Het is ook mogelijk het trio te boeken in de dezelfde bezetting als het Rosenberg Trio; gitaar, gitaar en contrabas. De band kan tevens als kwartet geboekt worden met viool, twee gitaren en contrabas. De band speelt licht versterkt of akoestisch en kan eventueel per set van plaats verwisselen.

zigeunerorkest traditie

Het kwartet speelde op bekende festivals en maakte een tournee met de Franse zigeunerlegende Tchavolo Schmitt. Ze speelden op het World Gipsy Festival Khamoro en het North Sea Jazz Festival. U kunt rekenen op een optreden vol zigeunermuziek swingende jazzmuziek, passie en virtuositeit.

Wat klanten zeggen
12/09/2019
Beste Joost, We genieten al twee weken na van die mooie trouwdag op vrijdag 30 augustus 2019. Dat jullie daar speelden, lekker onder de walnotenboom op die prachtige buiten locatie, gaf zoveel extra sfeer aan het feest. Vele gasten hebben ons later nog verteld hoe goed ze de muzikanten vonden en hoe passend ze de muziek vonden. Het lekker swingen op het einde maakte het helemaal af! Dank nogmaals voor jullie mooie bijdrage aan onze trouwdag. Groet, Marcel en Mirjam
02/04/2019
Bedankt voor jullie fantasie optreden.... jullie hebben een hele mooie sfeer gecreëerd waarin mensen ontspannen waren om zich zelf te zijn... dank.
12/01/2018
Dank je, Joost. Dankzij jullie was er meteen een ontspannen sfeer. Achtergrondmuziek....ja, dat hadden we afgesproken, haast jammer, want Top kwaliteit! Hartelijke groet Tom & Stella
25/08/2018
Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank!
22/10/2017
Mede dankzij jullie inzet hebben de gasten genoten. Prachtige achtergrondmuziek en de gasten konden zich met elkaar onderhouden. Ook jullie flexibele instelling - het wisselen van plek - gaf ons een goed gevoel.
07/02/2017
Hallo Joost, Het was heel erg naar onze zin. Iedereen van groot tot klein heeft van hun muziek genoten. Bijzonder sympathieke mensen ook. Heel erg gewaardeerd. Een aantal mensen heeft me ook gevraagd waar je hen kunt inhuren dus ook dat is een goed teken. Ik hoop dat zij het ook leuk hebben gehad bij ons. Dank je wel voor de inzet.
06/05/2016
we willen jullie alsnog heel hartelijk bedanken voor jullie geweldige optreden op de afgelopen zonnige én stormachtige 5 juni (bij de Sprok, Bemmel). We hebben we veel goede en bijzondere reacties gekregen naar aanleiding van jullie muziek en optreden.
Bekijk video