James Bond

Sue Moreno & Monte Carlo Band "Shaken, not Stirred"
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578
James Bond

Sue Moreno brengt een exclusief programma volledig in James Bond-stijl. Samen met de Monte Carlo Trio Band brengt ze een programma volledig in Bond-stijl “Shaken, not Stirred“. Bekende nummers zoals; Goldfinger, From Russia with Love, Skyfall en You Only Live Twice  passeren de revue. Ook qua uitstraling zorgen Sue en haar mannen voor de perfecte Bond-touch. Sue is een echte verschijning en haar “007” -muzikanten spelen in smoking. Met het oog op de komende première van “No Time to Die” (april 2020) is dit een unieke en actuele sfeermaker op uw evenement! Bekijk de promo en neem vrijblijvend contact met ons op voor beschikbaarheid en een offerte op maat.

Sue Moreno: Hollywood glamour!

Sue Moreno is een unieke artiest. Met haar sterke persoonlijkheid, uiterlijk, vocale kwaliteiten en unieke show, neemt ze u mee naar de wortels van de romantische en glamoureuze jaren veertig en vijftig. Haar stem en uiterlijk herinneren je aan de muziek en filmsterren uit het vroege Hollywood-tijdperk. Sue heeft op vele podia in heel Europa, Scandinavië en Amerika opgetreden. Ze was te horen in verschillende commerciële advertenties (bijvoorbeeld de parfums Flowerbomb en Otazu van Viktor & Rolf) en was te zien op verschillende tv- en radioprogramma’s in Europa en Amerika.

Monte Carlo Band, muziek in James Bond stijl!

de Monte Carlo-band bestaat uit enkele van de beste professionele muzikanten in Nederland. Kan geboekt worden van een trio tot een kwintet! De leukste bezetting wanneer u een Bond event gaat organiseren. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Bekijk video
Genres
actsjazz, pop, easy listeningzangeres
Repertoire
bossa novaeasy jazzeasy popswing
Prijsopgave »