Joost Zoeteman

JZ jazz Duo

Vanaf € 595
Sfeervol jazz duo of trio voor uw receptie of bedrijfsevenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
JZ jazz Duo

Het JZ Jazz Duo bestaat uit contrabas en gitaar en verzorgt stijlvol swingende achtergrondmuziek. De kleine bezetting is ideaal voor het verzorgen van muzikale omlijsting bij een borrel, receptie of diner. De combinatie van jazz gitaar en contrabas geeft een warm, zacht geluid en zorgt voor een aangename sfeer waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De musici spelen bekende jazz standards uit het Great American Songbook. Enkele voorbeelden uit het repertoire zijn; Fly me to the moon, My Funny Valentine en The girl from Ipanima. De musici zijn jazz professionals en zorgen voor een goede uitstraling.

jazz duo mobiel

Door de kleine bezetting hebben de heren musici weinig speelruimte nodig. Daarnaast kunnen ze in overleg ook mobiel op verschillende plekken spelen. Zo kunt u bijvoorbeeld het duo in een ontvangstruimte laten spelen en daarna in een andere ruimte. Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw gelegenheid te bespreken.

jazz duo of trio

Het is ook mogelijk een jazz trio bezetting te boeken. Dit geeft de bezetting meer mogelijkheden waardoor de achtergrondmuziek nog meer variatie krijgt. Ook is het met deze bezetting mogelijk dansbare swing en latin jazz te spelen. U hoeft niet bang te zijn dat de muziek te luid is, De drummer werkt voornamelijk met “brushes”, de bekende vegertjes in plaats van stokken.

achtergrondmuziek zakelijke evenementen

Ook voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor zakelijke evenementen is het JZ jazz duo en trio uitermate geschikt. Live achtergrondmuziek geeft het vaak zakelijke karakter van recepties een ontspannen en gezellige sfeer. Voor de grotere evenementen is het mogelijk de live achtergrondmuziek van het duo uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, drummer, violist of zangeres. Ook kan er, indien gewenst, van sfeermuziek overgeschakeld worden naar muziek die meer op de voorgrond aanwezig is. Kijk voor meer jazz bands ook op 123jazztrio.nl

Wat klanten zeggen
17/12/2019
Thanks again for a great performance at our dinner. I've got a lot of compliments for you from my colleagues.
02/07/2019
Wat een topmuzikanten! Hartelijk bedankt voor het opluisteren van onze huwelijksceremonie, de intieme en relaxte sfeer die we wilden wisten jullie precies te pakken. Ook erg fijn dat het verzoeknummer geen probleem was, sowieso was het contact erg aangenaam. Kan jullie iedereen aanraden :)!
17/02/2019
We hebben ontzettend genoten van jullie prachtige muziek. Ook al was het rumoerig, de sfeer kwam goed over en is zeker niet onopgemerkt gebleven!
01/12/2018
Zowel wij als onze gasten zijn erg positief over jullie bijdrage. Jullie zijn heel flexibel en spelen prachtig
09/03/2016
We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft. Ontzettend veel positieve reacties op jullie en zéér zeker ook op Ian. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. Voor mij als bruid gaat zo'n dag vol indrukken erg snel aan me voorbij en kon ik juist daarom niet bewust genieten zoals ik anders wel zou doen. Jullie muziek heb ik wél steeds gehoord..en dwong me soms om even stil te staan en te genieten van het moment. Dank daarvoor! !
14/11/2014
Wat een goede vibe hing er de afgelopen 2 dagen tijdens de sfeervolle Open Huis Dagen van Juwelier Keuvelaar in Middelharnis. De professionele en heerlijke muziek van Joost Zoeteman en bassist Nick hebben daar in belangrijke mate aan bijgedragen. Al vele jaren doe ik met zeer veel tevredenheid en plezier zaken met Joost Zoeteman, altijd klantgericht en professioneel. Ze bestaan nog! Op naar de volgende klus Joost en onze hartelijke dank! Organisatiebureau De Man Events
Bekijk video