Joost Zoeteman

Vera’s jazz & pop trio

Vanaf € 795
easy pop & jazz voor elke gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Vera’s jazz & pop trio

Vera’s pop& jazz trio kan met haar pop en jazzmuziek  vrijwel iedere gelegenheid muzikaal en sfeervol invullen. Easy pop, jazz-standards uit het ‘American Songbook’, Braziliaanse songs, allemaal voorzien van eigen arrangementen zorgen voor een divers geheel. (optioneel ook uit te breiden met drums). De musici spelen netjes in pak en passen het repertoire aan naar sfeer en gelegenheid. Tussen de sets door verzorgen ze achtergrondmuziek. Indien gewenst neemt het trio ook een microfoon mee voor eventuele sprekers

Vera’s jazz & pop trio voor receptie, bruiloft en feest

Een bezetting die uitstekend geschikt is voor zowel concerten als het verzorgen van muzikale omlijsting voor uw feest, receptie, bruiloft of evenement. De contrabas en gitaar zorgen voor een lichte swingende ondergrond waarover zangeres Vera virtuoos zingt. Kortom een kleine band met een groot geluid. Indien gewenst kan het jazz en pop trio ook mobiel spelen op verschillende plekken.

dansbaar jazz & pop trio

Het trio kan naast het verzorgen van relaxte achtergrondmuziek ook swingende dansmuziek spelen. Dit doen ze op eigen jazzy wijze. Enkele voorbeelden van artiesten en repertoire; Amy Winehouse, Caro Emerald, Stevie Wonder, Just the two of us, Sting, en nog veel meer.. Verzoekjes zijn altijd bespreekbaar. Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact op, We staan u graag te woord.

over Vera en haar trio

In 1998 won ze de ‘De Roos Geesink Prijs’ voor jong, pas afgestudeerd talent. Dit gaf haar de mogelijkheid om naar de International Jazz Workshop in Banff, Canada te gaan, waar ze les had van Dave Holland, Kenny Werner, Joe Lovano en Judy Silvano. In 1999 werd ze tweevoudig winnares van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours in Zwolle. Ze kreeg hier zowel de eerste prijs van de jury als de publieksprijs. Een jaar later won ze in Leiden de solistenprijs van de VSB Music Award. Voor meer jazztrio’s kijk op 123jazztrio.nl.

Wat klanten zeggen
03/10/2020
Hi Joost, Wat was dat een topdag en wat kunnen jullie spelen! Ontzettend bedankt voor de fantastische sfeer die jullie hebben helpen neerzetten. Ik hoop dat jullie er ook van hebben genoten.
04/05/2019
Beste Joost, we zijn heel blij dat we uiteindelijk toch voor jullie trio hebben gekozen. We vonden jullie geweldig!
10/06/2017
Dag Joos, Al onze gasten hebben genoten, complimenten! Groeten aan Vera en de anderen
23/01/2016
We hebben van jullie muziek genoten! Ook kregen we van gasten positieve reacties op de muziek, zoals: dat het niet verveelde, dat ze lekker gedanst hebben, dat Vera een prettige stem had om te horen enz. Als mensen ons nog een keer een tip voor een goed jazz-bandje vragen zullen we jullie zeker aanraden.
29/08/2014
Jullie waren in één woord geweldig. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Daarnaast vonden we het ook in de voorbereiding erg fijn om met jullie samen te werken. Jullie hebben je ingezet om naadloos aan te sluiten bij onze wensen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Voor een toekomstige gelegenheid zullen we jullie zeker weer benaderen. Groet, Patricio en Sara
Bekijk video