jazz trio Hans Kwakkernaat

Vanaf € 795
swingend jazz trio voor bruiloft, feest of concert!
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
jazz trio Hans Kwakkernaat

Het allround jazz trio van pianovirtuoos Hans Kwakkernaat is uitstekend geschikt voor het muzikaal omlijsten van een receptie, bruiloft of zakelijk evenement. Het gespeelde repertoire bestaat uit easy jazz, bossa nova en indien gewenst ook bekendere popnummers op jazzy wijze. De musici spelen uiteraard in pak en zorgen voor een stijlvolle setting.

zacht karakter jazz trio, geschikt voor achtergrond

Omdat het trio speelt in bezetting zonder drums is het karakter warm en zacht. Zo kunnen uw gasten met elkaar in gesprek blijven terwijl het trio voor de juiste ambiance zorgt. Indien gewenst kan het trio ook meer op de voorgrond treden. Een piano hoeft niet perse aanwezig zijn, het trio neemt graag een elektrische piano mee.

over jazz trio Hans Kwakkernaat

Hans heeft jazz piano gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Na zijn (Cum Laude) afstuderen werd hij snel een van de meest gevraagde pianisten van het land. Intussen heeft Hans gewerkt met internationaal bekende musici als Tony Williams, Bob Mintzer, T.C. Monk Jr., Ronald Douglas, en Ruud Brink. Zijn CD “Hello Oscar” (2012), met muziek van Oscar Peterson werd internationaal zeer goed ontvangen.

Wat klanten zeggen
17/04/2017
Beste leden van het Trio, Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons feest. Jullie taak was een beetje ondankbare, realiseren wij ons. Maar jullie hebben wel exact gebracht wat we gevraagd hebben: op de achtergrond een mooi stukkie muziek. Ook van gasten kregen wij positieve reacties over jullie muzikale bijdrage. Veel succes met jullie Trio.
14/01/2017
Dag Joost, We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van onze gasten. We zullen jullie voor een volgende gelegenheid zeker weer benaderen
21/11/2014
Hartelijk dank voor jullie fantastische optreden vanavond. Night and Day, het enige nummer wat jullie speelden van Cole Porter, werd door Irving Berlin, die fantastische liedjes schreef o.a. Cheek to Cheek wat jullie speelden, beschouwd als een fantastisch nummer waar hij jaloers op was dat hij dat niet geschreven had.
Bekijk video