Joost Zoeteman

jazz trio Hans Kwakkernaat

Vanaf € 795
swingend jazz trio voor bruiloft, feest of concert!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
jazz trio Hans Kwakkernaat

Het jazz trio van pianovirtuoos Hans Kwakkernaat is uitstekend geschikt voor het muzikaal omlijsten van een receptie, bruiloft of zakelijk evenement. De muziek bestaat uit easy swing,  jazz en bossa nova in de stijl van onder andere Nat King Cole en Oscar Peterson. Deze jazz trio bezetting is uniek omdat deze uit enkel snaar instrumenten bestaat; piano, gitaar en contrabas. Omdat er geen drums meespeelt kan het trio ook op laag volume prachtig swingende muziek spelen. Het jazz trio is dan ook uitstekend geschikt voor het verzorgen van muzikale omlijsting van een borrel, diner of zakelijk evenement. De heren spelen in pak en zorgen naast goede muziek voor een “classy” uitstraling. De musici spelen uiteraard in pak en zorgen voor een stijlvolle setting.

piano op locatie niet noodzakelijk

Als er geen piano of vleugel op locatie aanwezig is verzorgen wij kosteloos een elektrische piano. Als u liever een prachtige vleugel op locatie heeft kunnen wij dit tegen gunstige meerprijs verzorgen. Dit komt regelmatig voor bij zakelijke evenementen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

zacht karakter jazz trio, geschikt voor achtergrond

Omdat het trio speelt in bezetting zonder drums is het karakter warm en zacht. Zo kunnen uw gasten met elkaar in gesprek blijven terwijl het trio voor de juiste ambiance zorgt. Indien gewenst kan het trio ook meer op de voorgrond treden. Neemt u voor al uw vragen vrijblijvend contact op, we staan u graag te woord!

over jazz trio Hans Kwakkernaat

Hans heeft jazz piano gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Na zijn (Cum Laude) afstuderen werd hij snel een van de meest gevraagde pianisten van het land. Intussen heeft Hans gewerkt met internationaal bekende musici als Tony Williams, Bob Mintzer, T.C. Monk Jr., Ronald Douglas, en Ruud Brink. Zijn CD “Hello Oscar” (2012), met muziek van Oscar Peterson werd internationaal zeer goed ontvangen.
Kijk ook eens op 123jazztrio.nl

 

 

Wat klanten zeggen
17/04/2017
Beste leden van het Trio, Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons feest. Jullie taak was een beetje ondankbare, realiseren wij ons. Maar jullie hebben wel exact gebracht wat we gevraagd hebben: op de achtergrond een mooi stukkie muziek. Ook van gasten kregen wij positieve reacties over jullie muzikale bijdrage. Veel succes met jullie Trio.
14/01/2017
Dag Joost, We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van onze gasten. We zullen jullie voor een volgende gelegenheid zeker weer benaderen
21/11/2014
Hartelijk dank voor jullie fantastische optreden vanavond. Night and Day, het enige nummer wat jullie speelden van Cole Porter, werd door Irving Berlin, die fantastische liedjes schreef o.a. Cheek to Cheek wat jullie speelden, beschouwd als een fantastisch nummer waar hij jaloers op was dat hij dat niet geschreven had.
Bekijk video