Joost Zoeteman

Edison jazztrio

Vanaf € 795
heerlijke jazz, swing en bossa nova
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Edison jazztrio

Het Edison Jazztrio is uitstekend geschikt voor het verzorgen van muziek op een bruiloft, receptie of bedrijfsevenement. Heerlijke jazz, swing en bossa nova in kleine bezetting.

Edison jazztrio: weinig ruimte en mobiel

Deze bezetting heeft heel weinig ruimte nodig wat handig kan zijn op een drukke receptie, of locatie. Daarnaast is het mogelijk het trio per set van plek wisselt. In principe gebruiken de gitaar en contrabas lichte versterking om het geluid te balanceren. Als de situatie erom vraagt kan het trio ook volledig akoestisch spelen.

in pak en ruim voor aanvang startklaar

Het jazztrio is altijd een uur voor aanvang aanwezig om ruim op tijd speelklaar te zijn. De heren spelen uiteraard in pak. Tussen de sets door kunnen zij op verzoek voor pauzemuziek zorgen. In overleg is het ook

review Edison jazztrio

Het is zeker goed verlopen met het Edison Trio! Onze gasten, en wij ook, waren er zeer enthousiast over! Buiten het aangename muzikale repertoire ook nog eens heel vriendelijke muzikanten. Ik heb een aantal visitekaartjes weggegeven waaronder aan de eigenaren van Hotel Opus One in ons dorp die ook feesten/recepties organiseren. Bedankt voor de soepele afwikkeling. Bram & Diana Sneep

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Wat klanten zeggen
16/09/2019
Voor ons bedrijfsfeest wilden wij een variatie aan muziek en Joost Zoeteman heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Voor het “rustigere” deel van het feest heeft het Edison Jazz trio ons gespeeld. Prachtige muziek, geweldige muzikanten en perfect voor het moment. Toen het tijd werd om de voetjes van de vloer te doen heeft “Go Bananas” het stokje overgenomen. De band is maar drie man sterk, maar zetten echt iets neer! Ook hier weer zeer professionele muzikanten en gewoon weg goede muziek. De communicatie met zowel de muzikanten ter plaatse alsook met Joost Zoeteman in aanloop naar het feest toe, verliep bijzonder prettig. Kortom, een aanrader. Bedankt Joost Zoeteman, bedankt Edison Jazz Trio en bedankt Go Bananas!
01/10/2019
Hoi Joost, Het combo was fantastisch! Het heeft precies aan de verwachtingen voldaan, dan wel overtroffen! Hartelijk dank voor de samenwerking!
08/04/2018
Het is zeker goed verlopen met het Edison Trio! Onze gasten, en wij ook, waren er zeer enthousiast over! Buiten het aangename muzikale repertoire ook nog eens heel vriendelijke muzikanten. Ik heb een aantal visitekaartjes weggegeven waaronder aan de eigenaren van Hotel Opus One in ons dorp die ook feesten/recepties organiseren. Bedankt voor de soepele afwikkeling.
26/05/2018
Wij hebben een heerlijke avond gehad en de muziek heeft daar zeker een bijdrage aan geleverd. Bedankt voor uw bemiddeling en de hartelijke groeten aan de muzikanten.
18/10/2017
Beste Joost, Alles was naar wens. Erg fijne muzikanten en gezellige sfeer bij villa Augustus! We hebben een hele mooie dag achter de rug en vertrekken dinsdag naar Zuid Afrika voor onze huwelijksreis!
Bekijk video