Edison jazztrio

Vanaf € 795
heerlijke jazz, swing en bossa nova
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
Edison jazztrio

Het Edison Jazztrio is uitstekend geschikt voor het verzorgen van muziek op een bruiloft, receptie of bedrijfsevenement. Heerlijke jazz, swing en bossa nova in kleine bezetting.

Edison jazztrio: weinig ruimte en mobiel

Deze bezetting heeft heel weinig ruimte nodig wat handig kan zijn op een drukke receptie, of locatie. Daarnaast is het mogelijk het trio per set van plek wisselt. In principe gebruiken de gitaar en contrabas lichte versterking om het geluid te balanceren. Als de situatie erom vraagt kan het trio ook volledig akoestisch spelen.

in pak en ruim voor aanvang startklaar

Het jazztrio is altijd een uur voor aanvang aanwezig om ruim op tijd speelklaar te zijn. De heren spelen uiteraard in pak. Tussen de sets door kunnen zij op verzoek voor pauzemuziek zorgen. In overleg is het ook

Wat klanten zeggen
08/04/2018
Het is zeker goed verlopen met het Edison Trio! Onze gasten, en wij ook, waren er zeer enthousiast over! Buiten het aangename muzikale repertoire ook nog eens heel vriendelijke muzikanten. Ik heb een aantal visitekaartjes weggegeven waaronder aan de eigenaren van Hotel Opus One in ons dorp die ook feesten/recepties organiseren. Bedankt voor de soepele afwikkeling.
26/05/2018
Wij hebben een heerlijke avond gehad en de muziek heeft daar zeker een bijdrage aan geleverd. Bedankt voor uw bemiddeling en de hartelijke groeten aan de muzikanten.
18/10/2017
Beste Joost, Alles was naar wens. Erg fijne muzikanten en gezellige sfeer bij villa Augustus! We hebben een hele mooie dag achter de rug en vertrekken dinsdag naar Zuid Afrika voor onze huwelijksreis!
Bekijk video