jazztrio Sue Moreno

Vanaf € 550
jazztrio en duo in de stijl van Julie London
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
jazztrio Sue Moreno

Het jazz duo of jazztrio Sue Moreno brengt heerlijk zwoele jazz uit de jaren 40 en 50. Muziek die uitstekend geschikt is voor de muzikale omlijsting van een diner of receptie. Naast dat deze kleine band een groot geluid heeft, is Sue een schitterende verschijning op het podium waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

over het jazztrio Sue Moreno

Het was slechts een kwestie van tijd dat jazz zangeres Sue Moreno en Joost Zoeteman elkaar vonden in de muziek. Met Sue’s grote voorbeelden als Peggy Lee, Ann-Margret en Julie London verdiepte ze zich al sinds jonge leeftijd in de jazz standards en crooners en maakte ze zich deze stijl meer dan eigen.

klant over optreden jazztrio Sue Moreno:

Beste Joost, Via de digitale snelweg zoals dat tegenwoordig betaamd willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige muzikale omlijsting van ons 50 jarig huwelijksfeest van gisteren. Het was sfeerbepalend en van grote klasse. Het repertoire was helemaal wat we bedoelde, dank voor je advies Joost. Ook van onze gasten lovende reacties, zelfs van degene met een conservatorium opleiding, die doen er dan toch toe. Jammer dat we elkaar niet eerder kende, er zijn al veel gelegenheden voorbij gegaan, zowel zakelijk als privé. Maar mogelijk komt er nog een volgende keer? Joost, Lucien en de mooie verschijning Sue bedankt, ook voor de prettige communicatie! Anne v Ierse

Julie London jazztrio

Julie London met haar lage, zwoele, rokerige stem, zong vooral blues swing en ballads, de welbekende torch songs. Ze zong als een crooner, dicht tegen de microfoon wat een intiem en sensueel effect had. In totaal bracht ze 32 albums uit op Liberty, haar laatste in 1969; soms met begeleiding van een uitgebreid orkest met strijkers, dan weer met een klein jazzcombo.

Wat klanten zeggen
24/03/2019
Beste Joost, Wij hebben een fantastische avond gehad en de muziek/ musici waren voortreffelijk. Prettige mensen in de omgang. Ook waren de gasten enthousiast over de muzikale omlijsting; vele complimenten gehad. Kortom, we kijken terug op een geslaagd huwelijksfeest en dank daarvoor!
26/08/2018
Beste Joost, Via de digitale snelweg zoals dat tegenwoordig betaamd willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige muzikale omlijsting van ons 50 jarig huwelijksfeest van gisteren. Het was sfeerbepalend en van grote klasse. Het repertoire was helemaal wat we bedoelde, dank voor je advies Joost. Ook van onze gasten lovende reacties, zelfs van degene met een conservatorium opleiding, die doen er dan toch toe. Jammer dat we elkaar niet eerder kende, er zijn al veel gelegenheden voorbij gegaan, zowel zakelijk als privé. Maar mogelijk komt er nog een volgende keer? Joost, Lucien en de mooie verschijning Sue bedankt, ook voor de prettige communicatie!
07/07/2017
Beste Joost, Heel erg bedankt voor het verzorgen van een top avond, we hebben heerlijk na kunnen genieten in Frankrijk!
24/01/2016
Beste Joost en Sue, Wij vonden het super dat jullie er bij waren gisteren. Het maakte de sfeer helemaal compleet. Dank jullie wel. Tot een volgende keer.
Bekijk video