Joost Zoeteman

klassiek gitarist Martijn

Vanaf € 395
klassiek gitarist voor smaakvolle muzikale omlijsting
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
klassiek gitarist Martijn

Met klassieke gitaar als achtergrondmuziek in een mix van Spaans Romantisch, Zuid-Amerikaans en Italiaans Klassiek krijgt uw diner, receptie, bruiloft, bedrijfsborrel of verjaardag een unieke sfeer. De romantiek die het geluid van klassiek gitarist Martijn met zich meebrengt, zorgt voor een smaakvolle muzikale aankleding. Bekijk de pagina met video en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen een prijsopgave op maat.

akoestische klassieke gitaar

Klassiek gitarist Martijn speelt akoestisch of licht versterkt om de muziek goed uit te kunnen balanceren. Er is slechts een kleine speelplek nodig en geen techniek. Eventueel is het mogelijk om specifieke muziek voor uw huwelijksceremonie te verzorgen. Ook is het mogelijk om naast achtergrondmuziek een muzikaal intermezzo, of miniconcert te verzorgen.

over klassiek gitarist Martijn

Martijn Buijnsters is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Hij is werkzaam als solist in verschillende kamermuziek ensembles, theaterstukken en musicals. Tevens is Martijn vaste gitarist in het ensemble van de bekende sopraan Mirusia.

naast achtergrondmuziek een miniconcert mogelijk

Eventueel als aanvulling op de achtergrondmuziek speelt Martijn graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij hij ook iets kan vertellen over de inhoud van de muziek.
Uw gasten krijgen dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren wat bijdraagt aan de totaalervaring!

weinig ruimte nodig klassiek gitarist

Klassiek gitarist Martijn  kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen. Hij  heeft weinig ruimte nodig en is overal lnzetbaar. Dus ook op locaties zonder stroomvoorziening, zoals in een park, in het bos of op het strand; alles is mogelijk!

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. 

Wat klanten zeggen
03/08/2019
Het was nog beter dan ik het in mijn hoofd had zitten; jouw muziek was perfect. Je deed het op een hele fijne manier - de muziek was niet te hard zodat je kon praten, maar ook niet te zacht. Het was gewoon heel mooi en paste goed bij de sfeer. Ook dat miniconcertje vonden we super. Iedereen heeft genoten, met name ook mijn ouders. We hebben er allemaal nog een warm gevoel bij
Bekijk video