Joost Zoeteman

klezmer trio Mazzel

Vanaf € 845
Klezmer trio voor uw feest of bruiloft
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
klezmer trio Mazzel

Klezmer trio Mazzel speelt Klezmer en andere bekende Oost-Europese melodieën. Het trio bestaat uit Edith Mathot (viool), Harm van den Berg (accordeon) en Harold Berghuis (gitaar). Alle drie de muzikanten spelen ook in de bekende Nederlandse klezmerband Mazzeltov.

klezmer trio Mazzel voor uw feest

De klezmer trio-bezetting geeft de musici alle mogelijkheden om zich te laten zien. De drie de musici wisselen elkaar af in het ritmisch begeleiden en het spelen van melodieën en improvisaties, wat de muziek dynamisch en spannend maakt. Maar de muziek blijft ook altijd een licht en open karakter houden. Ideaal dus voor een klein concert of als achtergrond voor een feest of evenement.

reactie klant optreden klezmer trio Mazzel:

Dag Joost, dankjewel, ik betaal deze week en het optreden was heel erg fijn. precies wat ik zocht. veel dank voor de soepele samenwerking. en volgens mij was een van de musici zo enthousiast over de locatie dat hij privé nog een keertje komt overnachten. helemaal leuk! Natuurkampeerterrein Voscheheugte:

kleine mobiele bezetting

Het trio speelt onversterkt en is mobiel. Ze kunnen dus snel wisselen van plek. Als muzikale omlijsting of, indien gewenst, meer op de voorgrond, het trio is flexibel.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

Wat klanten zeggen
27/09/2019
Trio Mazzel heeft op een prachtige zomerse dag opgetreden tijdens onze bruiloft. Terwijl wij met onze gasten proostten op ons trouwen, speelde het Trio in de tuin waar wij ons feest gaven klezmer en zigeunermuziek, zowel vrolijke als melancholische nummers, wat perfect paste bij de ontspannen en feestelijke sfeer op ons feest."
07/07/2018
dag joost, dankjewel, ik betaal deze week en het optreden was heel erg fijn. precies wat ik zocht. veel dank voor de soepele samenwerking. en volgens mij was een van de musici zo enthousiast over de locatie dat hij prive nog een keertje komt overnachten. helemaal leuk!
11/11/2018
Jazeker, alles is boven verwachting goed verlopen. Trio Mazzel speelde prachtige muziek en het geluidsniveau was precies goed. Hartelijke dank
02/03/2017
Het was prachtig..bedankt!
03/12/2016
Beste Joost, Het trio was geweldig. Ze raakten de juiste snaar, en dan spreek ik namens iedereen!
Bekijk video