Joost Zoeteman

Mazzeltov

Vanaf € 845
De Volkskrant: "Nummer één Klezmerband van Nederland."
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Mazzeltov

Bij een klezmerband denken de mensen al gauw aan opzwepende feestmuziek. En, ja, als het er de gelegenheid voor is speelt klezmerband Mazzeltov de hele nacht door, tot het laatste paar op de dansvloer in elkaar is gezakt. Maar klezmerband Mazzeltov doet nog zoveel meer. Al meer dan tien jaar maakt Mazzeltov theatertournee’s door binnen- en buitenland,

Rolinha Kross & Mazzeltov

Rolinha Kross als ‘leading lady’. Met haar warme stem en openhartige uitstraling weet zij het publiek te overrompelen. De optredens in het Amsterdams Concertgebouw zijn een regelmatig terugkerend hoogtepunt voor de groep. De klezmerband maakte inmiddels 6 cd’s. De cd ‘Mishpoge’ werd in 2005 genomineerd voor een Edison. Voor de meest recente cd Mayn Umru (2009) selecteerde de band, samen met de taalkundige in Jiddisch Willy Brill, een reeks Jiddische gedichten en zette die op muziek. Alle nummers ademen de schwung waar de klezmerband bekend om staat. “Klezmer” van internationaal niveau, schreef de Volkskrant.

klezmer trio

Wanneer u een kleinere bezetting zoekt kunt u ook Trio Mazzel boeken, een klezmer trio bestaande uit viool, accordeon en gitaar. De groep kan verder uitgebreid worden met zang tot en met de voltallige bezetting. De muziek is uitstekend geschikt voor feesten, recepties, diners en bruiloften. Zij kunnen volledig akoestisch spelen en eventueel ook licht versterkt. Ook maken zij uitstapjes naar jazz en zigeunermuziek.

Wat klanten zeggen
17/02/2017
Hoi Joost, Mazzeltov was geweldig! Het was een prachtig feest en veel mensen hebben zelfs gedanst!
Bekijk video