klezmertrio Cacoca

Vanaf € 795
Klezmer, Balkan en zigeunermuziek
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
klezmertrio Cacoca

Dit klezmertrio laat zich inspireren door klezmer, Balkan- en zigeunermuziek. Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid. Al improviserend spelen ze niet alleen met elkaar, maar ook naar elkaar, door op speelse wijze elkaar muzikaal uit te dagen en te verleiden tot virtuositeit en lyrisch spel.

akoestisch klezmertrio voor feest, receptie of bruiloft

Het klezmertrio speelt niet versterkt en is mobiel. Ze kunnen dus snel wisselen van plek. Als muzikale omlijsting of, indien gewenst, meer op de voorgrond, het trio is flexibel.

over de muziek

Hun muziek geeft uitdrukking aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet. Het trio leent zich daarom voor dansen, maar ook voor dromen. Spelen doet deze klezmerband overigens overal; verjaardagsfeesten en bruiloften, herdenkingsbijeenkomsten en begrafenissen, theaters, kerken, festivals, in rokerige cafés en straten over de hele wereld.

Wat klanten zeggen
01/06/2019
Het is inderdaad prima verlopen. Sympathieke musici die bijzonder goed en tot ieders grote genoegen hebben gespeeld. We hebben genoten. Ze verdienen een extra pluim. Mede door hun optreden is het een bijzonder feest geworden. Geef dit maar aan hen door.
06/02/2018
Het is allemaal voortreffelijk verlopen. De muziek trok goede aandacht en werd goed gewaardeerd. Fijn om te lezen dat de musici ook zo genoten hebben. We hadden zo’n geluk met het weer. De festivalopzet die we voor ogen hadden is geweldig geslaagd.
14/05/2016
Meteen heet van de naald van een heerlijke onvergetelijk verjaardagsfeest: ze waren fantastisch! Ze speelden met zoveel plezier, muzikaliteit en ook humor, wij – en ook de gasten- hebben van hen genoten!
03/01/2014
Graag wil ik het Trio Cacoca nog hartelijk bedanken voor de fraaie muziek op mijn feest op 1 maart in Bergen. Het was precies goed! Zij bepaalden de gemoedelijke sfeer van de rest van de avond! Echt top.
Bekijk video