Joost Zoeteman

Koffer Duo

Vanaf € 645
fijne herkenbare muziek!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Koffer Duo

Het Koffer Duo bestaat bestaat zang/gitaar en zang/percussie, kortom een kleine bezetting met een vol geluid! Het duo speelt herkenbare muziek voor jong en oud en is zeer geschikt als u op zoek bent naar een leuke allround duo als ideale invulling bij uw borrel, diner, tuinfeest, receptie en bedrijfsfeest, voor als het eens ‘een toontje zachter’ mag. Het Koffer Duo is zeer ervaren en stelt de muziek altijd in dienst van de sfeer en gasten.

mobiel allround duo

Het duo speelt desgewenst tussen de mensen en is geheel mobiel. Mobiel wil zeggen dat deze heren op elke gewenste plek op uw gelegenheid kunnen spelen, als moderne troubadour band. En dat alles zonder dat u uw stem hoeft te verheffen om uzelf verstaanbaar te maken.

review  Koffer Duo

Dank je wel!! We en onze gasten hebben erg genoten van het optreden van de band. Het paste goed bij de avond en de sfeer. Dank voor de goede service en de goede band!

repertoire Koffer Duo

Het repertoire van het Koffer Duo bestaat uit songs van de jaren ’60, ’70 en ’80 en is te omschrijven als Funky, Rocky, Soulfull, Easy Listening, Jazz, Soul, Pop en Swing. Herkenbare nummers die garant staan voor een leuk feest. Speciale verzoekjes kunnen altijd overlegt worden.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

Bekijk video