Joost Zoeteman

Labryenco

Vanaf € 945
sfeervolle cocktail van Spaanse Flamenco en wereldmuziek
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Labryenco

Labryenco brengt een sfeervolle cocktail van Spaanse Flamenco en wereldmuziek. De muziek heeft een prettig volume. Deze  internationale band is opgericht door gitarist/componist Alain Labrie, die een groep virtuoze muzikanten om zich heen heeft verzameld. De muziek is een overweldigend mooie mix van flamenco gitaar, vette groovy percussie, warme fretloze bas, prachtig melodische viool. Leden van Labryenco speelden met onder andere het Rosenberg trio, Basily, Luzazul en in de bekende musicals “Op zoek naar Zorro” en “Get on Your Feet” over Gloria Estefan.

Labryenco voor concert of achtergrondmuziek

Deze groep is geschikt als hoofdprogramma, evenals muzikaal kwartet op de achtergrond van uw bijeenkomst. In iedere situatie voelen de muzikanten goed aan wat nodig is. Van tevoren worden heldere afspraken gemaakt over de invulling van het optreden.

Deze band bestaat uit: Alain Labrie op flamenco gitaar, Antal Steixner op percussie (cajon en udu), Franklin Heilijgers op fretloze bas en Jaro Stulrajter op viool.

reviews:

Tot tranen geroerd! Jullie optreden heeft mij diep in het hart geraakt” (reactie van iemand uit het publiek)

Review uit de bladen:

De muzikanten zijn niet alleen virtuoos, maar weten als geen ander iets in elkaar en bij het publiek los te maken ……altijd is de band op zoek naar de DUENDE: Het moment dat band en publiek als een magisch moment in elkaar opgaan.”

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands

Bekijk video