Joost Zoeteman

Lincan gypsytrio

Vanaf € 845
zigeunermuziek en salonmuziek
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Lincan gypsytrio

Het Lincan Gypsytrio brengt zigeunermuziek recht uit het hart. Hongaarse, Roemeens en salonmuziek behoren tot de gespeelde stijlen.  De muziek is sfeervol en daarom uitstekend geschikt voor een evenement of bruiloft. Het trio bestaat uit drie topmuzikanten en zet daarmee de traditie van zigeunerorkesten in Nederland voort.

over het Lincan gypsytrio

Het gypsytrio speelde vaak voor radio en televisie. De cimbaal is een bijzonder instrument wat typisch bij deze zigeunermuziek past. De viool speelt een even belangrijke rol. De muziek is melancholisch, virtuoos en opzwepend. De muziek is erg sfeervol en een aanwinst voor uw evenement of feest. Zie voor meer gipsyjazz ook onze pagina 123jazztrio.nl.

onze selectie gypsy bands

We zijn erg trots op onze selectie bands. Zigeunerorkest Brandt is een authentiek familie orkest dat de Nederlandse traditie van gypsy muziek voortzet. Het Gypsy Swing Trio speelt met violist Wattie Rosenberg, uit de bekende muzikale familie Rosenberg (denk aan het Rosenberg Trio). Ook hebben we een paar prachtige klezmerbands, muziek die verwant is aan de zigeunermuziek!

mobiel en/of onversterkt

De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt spelen. De kleine bands zijn tevens mobiel en kunnen op verschillende plekken spelen tijdens een optreden. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, mogelijkheden en een offerte op maat.

Bekijk video