Men in Suits

Vanaf € 995
akoestische allround band met herkenbare muziek!
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578
Men in Suits

The Men in Suits brengen heerlijk herkenbare muziek voor op de achtergrond of voorgrond. Ze spelen in bezetting met meerstemmige zang, gitaar, accordeon en contrabas en zorgen voor een muzikale mix die nooit verveelt en niemand te kort doet. De muziek is herkenbaar en brengt een gezellige goede sfeer met zich mee. Deze muziekprofessionals hebben oog voor uw gasten en de juiste sfeer. The Men in Suits zijn zeer geschikt om op een bedrijfsfeest tussen de gasten door te entertainen. Achtergrondmuziek akoestisch gespeeld geeft het publiek de gelegenheid om met elkaar te conserveren. Geen harde geluiden maar wel sfeer en muziek. De muzikanten kunnen rondlopen en op verschillende plekken spelen. Een akoestisch mobiele act als muzikale ontvangst act werkt ook zeer goed..

akoestisch en mobiel

Doordat deze mannen in pakken akoestisch spelen kunnen ze snel van plek wisselen en zo al uw gasten bedienen. Ideaal ook voor evenementen die zich buiten afspelen, of op een locatie met meerdere ruimtes. Het trio verzorgt alles zelf zodat u geen voorzieningen hoeft te treffen voor de speelplek.

Men in Suits te boeken als duo, trio of kwartet

Men in Suits is te boeken als duo, trio of kwartet. Neem vrijblijvend contant op voor alle mogelijkheden, de actuele beschikbaarheid en een prijsopgave op maat. We staan u graag te woord!

Bekijk video