Swinging Miss Bass

Vanaf € 595
it's all about that bass..
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
Swinging Miss Bass

Swinging Miss Bass is een charmante, ervaren en enthousiast zingende dame met haar grote contrabas. Dit leuke duo of trio is een echte sfeermaker voor feesten, recepties en bruiloften. De muziek is vrolijk en swingend, en dat valt meteen op bij uw gasten. De band beschikt over een eigen kleine geluidsset. De band speelt niet hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Tijdens de pauzes wordt er passende muziek gespeeld. De band kan als duo spelen (contrabas/zang en gitaar/zang), en als jazztrio uitgebreid met piano zang.

mobiel duo Miss Bass

Als duo kunnen ze ook mobiel spelen op verschillende plekken. Erg leuk voor bijvoorbeeld een grote receptie of een bruiloft. Neemt u vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden en een offerte op maat.

Wat klanten zeggen
15/09/2018
Beste Joost, Namens de organisatie wil ik je bedanken voor het zeer goede optreden van het duo Miss Base. We hebben een juiste keuze kunnen maken dankzij jouw inzet om op de valreep dit duo voor ons te contracteren. Ik kan dit duo en hun muziek voor de doelgroep 50+ van harte aanbevelen. Wij hebben genoten , gedanst op deze rustige en swingende muziek.
30/09/2017
Dear Joost It was indeed a very nice party and we enjoyed the jazz band very much and so did our guests. I thought they were very professional as well. Definitely to be recommended ! Regards, Anne & Paul
16/09/2016
De avond was inderdaad zeer geslaagd, mede door de band Swinging Miss Bass. Precies wat wij zochten, zij voelden goed aan wat wij voor ons feest wilden. Van veel gasten hebben wij achteraf nog veel complimenten over deze band gehad.
Bekijk video