Joost Zoeteman

DJ Spinkitten

Vanaf € 695
mobiele DJ voor feesten, recepties en bruiloften
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
DJ Spinkitten

DJ Spinkitten is compact, wendbaar en binnen vijf minuten operationeel waardoor het feest meteen kan beginnen. Omdat hij niet op een podium, maar echt ín het publiek staan is er 100% feedback en betrokkenheid. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Mobiele dj Spinkitten werkt met iPod’s, waardoor alle mogelijke muziek voorhanden is. Er is een microfoon aanwezig voor speeches op elk gewenst geluidsniveau.

mobiele dj

Het mobiele karakter maakt dat de sfeer in feite kleinschalig opgebouwd wordt waarna deze energie overslaat op de grote groep. De DJ verplaatst zich steeds om de muzikale prikkels toe te dienen binnen de grote groep.

voordelen op een rij

– mobiele dj
– compact
– Geen bekabeling/snoeren
– direct en eenvoudig inzetbaar
– reclame /brandingsobject
– microfoonaansluiting t.b.v. toespraken

motto

Spinkitten: “Ik laat mij inspireren op het moment. Afhankelijk van ruimte, sfeer en publiek kom ik tot mijn keuzes. De uitdaging is de aanwezigen te triggeren en via een subtiel begin te begeleiden naar een dansende climax”.

mobiele dj boeken voor feest, bruiloft of event

Wilt u een mobiele dj boekenvoor uw feest, receptie, bruiloft of evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dj Spinkitten draait tussen uw gasten wat een unieke interactie geeft. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkitten werkt met iPod’s, waardoor alle mogelijke muziek voorhanden is. Er is een microfoon aanwezig voor speeches op elk gewenst geluidsniveau.

DIVERSE GELEGENHEDEN

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen.  Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj te boeken voor een bijzondere dag.

Wat klanten zeggen
03/03/2018
We zijn zeer tevreden over het optreden van Spinkitten. Het was prachtig weer en met de Dj erbij een heerlijk relaxt buitenfeest
21/10/2015
Dank voor de felicitaties! We hebben een geweldige dag gehad en erg genoten van de DJ! En alle gasten ook. Hartelijk dank voor de goede service.