Joost Zoeteman

Musette Accordeon Trio

Vanaf € 795
accordeonmuziek van musette tot swing
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Musette Accordeon Trio

Met de sfeervolle accordeonmuziek van trio Accordeon Musette waant u zich al snel op vakantie in Frankrijk. De muziek is uitermate geschikt voor een receptie, bruiloft, zakelijk event, of een wijnproeverij. Het trio kan ook mobiel spelen om bijvoorbeeld uw gasten te ontvangen bij binnenkomst. De muziek varieert van Franse Chansons tot muesette en Hot Club de France. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte op maat.

over trio Accordeon Musette

Het trio stelt zich altijd dienstbaar en flexibel op naar sfeer en gasten. Verzoeknummers zijn dan ook van harte welkom! De musici zijn professioneel geschoold en hebben veel ervaring met het verzorgen van muziek voor allerlei gelegenheden. Bekijk de video!

review klant bruiloft

Beste Joost, bedankt voor jullie muzikale bijdrage afgelopen zaterdag. We hebben net als onze gasten erg genoten van de muziek. We komen zeker graag nog eens luisteren als we zelf minder druk zijn met het feest :-). Het was meer dan geslaagd we zullen jullie overal van harte aanbevelen. Juliette en Hans

over de accordeon musette

Van oudsher is accordeonmuziek erg geliefd. De musette (accordeon wals) is in de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw groot geworden in het nachtleven van Parijs. Bekende vertolkers van deze accordeonmuziek zijn accordeonist Gus Viseur en Jo Privat. Zij ontwikkelden ook het spelen van jazz op accordeon door samen te spelen met de gitaristen Django Reinhardt en Matelot Ferret.

muzikale omlijsting zakelijk evenement

Ook voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor zakelijke evenementen is dit trio uitermate geschikt. Live achtergrondmuziek geeft het vaak zakelijke karakter van recepties een ontspannen en gezellige sfeer. Voor de grotere evenementen is het mogelijk de live achtergrondmuziek van het trio uit te breiden met bijvoorbeeld een, drummer, violist of zangeres. Ook kan er, indien gewenst, van sfeermuziek overgeschakeld worden naar muziek die meer op de voorgrond aanwezig is. Kijk voor meer jazz ook op 123jazztrio.nl

Wat klanten zeggen
02/03/2019
Het was fantastisch. Ik beveel jullie van harte aan, bij deze!
Bekijk video