Joost Zoeteman

Monte Carlo Piano Trio

Vanaf € 845
grandeur voor uw evenement, diner-dansant, of bruiloft
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Monte Carlo Piano Trio

Het Monte Carlo Piano Trio staat voor een allround repertoire, stijlvolle presentatie en veel speelplezier. Dit trio weet feilloos in te spelen op de wensen van uw publiek. De musici hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek op bedrijfsevenementen, congressen, galadiners en recepties. Zowel op de achtergrond als de voorgrond weet dit trio de juiste sfeer neer te zetten. Van rustige bossa nova’s, tot herkenbare tunes tot swingende latin en popsongs, altijd op een stijlvolle wijze. Om deze reden is dit trio ook uitermate geschikt voor het verzorgen van een diner-dansant. Verzoekjes zijn welkom! Zie onderstaande video’s en recensies.

stijlvolle uitstraling piano trio

Het trio is altijd ruim op tijd aanwezig om de spullen neer te zetten. Zo weet u zeker dat de band startklaar is al de eerste gasten komen. Tussen de sets door verzorgen ze pauzemuziek, en ze nemen een microfoon mee waar u en uw gasten eventueel gebruik van kunnen maken. Uiteraard spelen de heren strak in het pak.

geen vleugel of piano op locatie?

Wanneer er geen recent gestemde vleugel of piano op de locatie aanwezig is kan het trio (kosteloos) een elektrische piano meenemen. Voor de kwaliteit van het geluid is dit prima. Wanneer u meer uitstraling aan uw evenement wilt geven is het mogelijk om via ons bureau een vleugel te huren voor uw locatie. Dit is al mogelijk vanaf € 450,00.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek en acts voor podia en feesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, de Vereeniging
Onze dj’s en musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Voor onze acts is dit ook van toepassing.

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj of band te boeken voor een bijzondere dag.

Wat klanten zeggen
06/10/2019
Joost en zijn band hebben op een zeer professionele wijze ons klantevenement op een mooie, en zeer muzikale wijze ondersteund. Het kwartet wist op een feilloze manier de sfeer te treffen en hierop in te spelen. Kortom, een erg goede aanrader !
20/03/2017
Dit trio heeft al diverse malen in de Nederlanden opgetreden. En dat zullen zij in de toekomst ook zeker blijven doen! Zij hebben een zeer gepaste houding als artiesten, zijn netjes, charmant en gaan geweldig leuk om met onze gasten. De muzikale invulling van de sets zijn elke keer weer verrassend, van full swing tot heerlijke achtergrond muziek die niet opvallend is maar voor de echte genieter een feestje. Voor elke invulling van een evenement kunnen zij hun repertoire aanpassen en ook op sfeer en beleving. Een echte aanrader dus!
05/03/2016
Ik vond het een geslaagd optreden en wil jou, de overige muzikanten en de zangeres heel erg danken voor jullie inzet!
25/12/2017
Het was top. De gasten waren helemaal lyrisch! Graag boek ik het trio nogmaals
29/09/2015
Het was een zeer geslaagde avond. We ontvangen heel veel goede reacties.
Bekijk video