Joost Zoeteman

pianotrio Jos van Beest

Vanaf € 595
stijlvol pianotrio, uit te breiden met zangeres Marielle Koeman
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
pianotrio Jos van Beest

Dit jazz pianotrio is uitstekend geschikt voor het omlijsten van bijvoorbeeld een diner of receptie. Pianist Jos van Beest swingt soepel en heeft een breed repertoire. Er zijn inmiddels een negental albums van Jos van Beest uitgebracht in Japan waar hij als pianist ‘op handen wordt gedragen’. Het album The Ginza Shuffle in december 2011 direct na release in Tokyo werd uitgeroepen tot Masterpiece. Sinds jaar en dag treed hij op met zijn gelijknamige jazztrio in Nederland. De muziek leent zich uitstekend voor het muzikaal omlijsten van een borrel of receptie.

uitbreiden met zangeres Mariëlle Koeman

Wanneer u graag zang wilt bij het trio is jazz zangeres Mariëlle Koeman een goede aanvulling. Zij legt in haar muziek lyriek, warmte en diepte. Het repertoire omvat soft-swing, gecombineerd met lyrische ballads, swingende samba’s en bossa nova’s.

pianotrio boeken, maar geen piano?

Wanneer er geen piano op locatie is verzorgt het pianotrio zelf een elektrische piano. Dit is overigens kosteloos. Ook is het mogelijk om tegen meerprijs door ons een vleugel te laten verzorgen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op. Meer jazztrio’s beluisteren en bekijken? Zie ook onze pagina 123jazztrio.nl.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

Wat klanten zeggen
13/01/2017
Dag Joost, De heren waren ruim op tijd aanwezig en hebben voortreffelijk gespeeld. Het was erg swingend, en de balans was erg goed. Nogmaals dank en tot volgend jaar.
15/07/2016
Het is inderdaad allemaal uitstekend verlopen. De musici waren erg goed en speelden precies het repertoire dat we voor ogen hadden. Voor hun was het wellicht wat frustrerend want bij de lunch viel de halve speeltijd weg door speeches e.d. Maar toch is hun muziek gewaardeerd!
Bekijk video