Joost Zoeteman

Staande Ring Act

Vanaf € 395
Great Gatsby/Charleston!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Staande Ring Act

Bij deze staande ring act beweegt een acrobate op sierlijke wijze in, aan, op en rond een staande ring. Ze danst, draait, hangt onderste boven en maakt sierlijke poses voor u in haar ring. Deze act onderscheidt zich van andere luchtacrobatiek door dat er geen ophangpunt nodig is! Perfect voor evenementen buiten of locaties waar geen rigging mogelijk is. De act is qua aankleding en muziek aan te passen aan uw feest of evenement. Deze act past ook erg goed bij het thema Great Gatsby – Charleston.!

technische voorwaarden Ring Act

-Een staande hoepel act kan zowel buiten als binnen worden uitgevoerd.
-Voor de act is er een vlakke vloer nodig van 3 bij 3 meter en een hoogte van minimaal 3,5 meter. De ondergrond kan variëren van gras tot beton, mits het een vaste ondergrond is.
-Het op en af bouwen wordt door de artiest zelf gedaan, er zijn geen extra hulpmiddelen nodig. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag.-Tijdens de staande hoepel act dient de straal van 2 meter rondom de hoepel vrij te zijn. -Muziek wordt aangeleverd naar wens op CD of MP3.

over ons artiestenbureau

U wilt een act inhuren? Wij hebben verschillende unieke en spectaculaire acts in huis voor uw evenement, opening of feest. Een goede act kan een bijzondere sfeermaker zijn waarmee u uw gasten een unieke ervaring geeft die ze lang zullen herinneren. Wij hebben een klein en exclusief aanbod van acts waar we erg trots op zijn. Stuk voor stuk bijzonder en mooi om te zien en ervaren. Elk evenement of feest is uniek, en we denken daarom graag met u mee om de juiste act op de juiste plek te krijgen. Dit is altijd maatwerk, en vraagt vaak om onconventionele oplossingen.  Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen.