Joost Zoeteman

Silent Disco huren

Vanaf € 995
mobiele dj en silent disco!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Silent Disco huren

Silent Disco huren? U bent aan het juiste adres. Bij Silent Disco is het geluid van de dj niet via een speaker systeem te horen, maar over draadloze hoofdtelefoons! Vooral de Silent Disco met 2 of 3 kanalen is populair. De een gaat uit zijn dak op de nieuwste hits, en een ander laat zich meevoeren door ballade. Door de mobiele DJ Booth kan de groep zich ook echt verplaatsen. Op een evenement in bijvoorbeeld een park of tuin een opzienbarend geheel als een hele stoet zich dansend voortbeweegt!

over Silent Disco huren

DJ Spinkitten is compact, wendbaar en binnen vijf minuten operationeel waardoor het feest meteen kan beginnen. Omdat hij niet op een podium, maar echt ín het publiek staan is er 100% feedback en betrokkenheid. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Mobiele dj Spinkitten werkt met iPod’s, waardoor alle mogelijke muziek voorhanden is. Er is een microfoon aanwezig voor speeches op elk gewenst geluidsniveau. We werken door heel Nederland en vaak in de steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

mobiele dj

Het mobiele karakter maakt dat de sfeer in feite kleinschalig opgebouwd wordt waarna deze energie overslaat op de grote groep. De dj verplaatst zich steeds om de muzikale prikkels toe te dienen binnen de grote groep.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands

Bekijk video