Joost Zoeteman

sneltekenaar Bert

Vanaf € 450
Een onvergetelijke herinnering aan uw feest
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
sneltekenaar Bert

Bert Smits is een ervaren sneltekenaar. In 5 á 6 minuten tekent hij een karikatuur van de gasten van een feest, bruiloft, tentoonstelling of beurs. Hij tekent in kleur op stevig A3 formaat papier zo’n 8 á 10 personen in een uur. Entertainment voor uw gasten. Trek bezoekers naar uw beursstand of winkel met deze unieke act, een onvergetelijke herinnering aan uw feest!

mogelijkheden sneltekenaar

In overleg is het mogelijk om met twee sneltekenaars te komen. Een vaste plekt werkt het snelst, maar het is ook mogelijk om rond te lopen. Een sneltekenaar is een unieke aanvulling op uw feest, evenement of opening. Leuk voor degene die getekend wordt, maar ook leuk om te kijken hoe er getekend wordt. Bert weet als geen ander uw gasten te vermaken met zijn prachtige cartoons.

over sneltekenaar Bert Smits

U hoeft niet meer naar Montmartre voor een snel getekend portret. De ervaren sneltekenaar Bert Smits tekent in een minuut of 6 een fraaie karikatuur in kleur op een stevig vel A3 papier.
Al jarenlang een graag geziene gast op bruiloften, feesten, recepties, showrooms, wijnproeverij, beurzen en bedrijfspresentaties of bij u thuis op een verjaardag.
Zijn optredens trekken altijd veel bekijks! Leuke herinnering aan uw feest! Als er heel veel mensen getekend moeten worden kunnen 2 of meer tekenaars geboekt worden. Meerdere personen op 1 vel desgewenst ook mogelijk. Mobiel inzetbaar maar werkt het liefst en tekent het mooist vanaf een vaste goed verlichte plek met twee stoelen. Tot slot is Bert Smits ook een ervaren cartoonist die helpt om uw brainstorm, teamdag of training samen te vatten tot kernachtige visuals die uw boodschap helder weergeven.
Een en ander kan naderhand in de studio tot poster uitgewerkt worden.

over artiestenbureau Joost Zoeteman

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt acts, bands en dj’s voor feesten, bruiloften, congressen, zakelijke events, openingen en recepties. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen.  Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale act, artiest of dj te boeken.!
Bekijk video