Joost Zoeteman

Lococo soultrio

Vanaf € 845
wegzwijmelen bij een soul klassieker of de voetjes van de vloer
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Lococo soultrio

Wil je lekker wegzwijmelen bij een soul klassieker van Al Green of de voetjes van de vloer bij Justin Timberlake? Het mag allemaal! Soultrio Lococo bestaat uit een groep van drie professionele muzikanten die uw gelegenheid voorzien van de juiste muziek.

Lococo soultrio ideaal voor een receptie of feest

De kleine bezetting is ideaal voor wat rustige muziek tijdens het diner, maar ze zijn ook zeker niet bang om het tempo omhoog te gooien voor wat later op de avond! De achtergrondmuziek tussen de sets wordt natuurlijk ook verzorgd en afgestemd op de gelegenheid. Vocalist en multi instrumentalist Nanko Meiborg weet aan elk nummer zijn eigen draai te geven – een genot voor het oor. Robert Siroen en Raoul Soentken vormen samen een stabiele ritmesectie die altijd de juiste feel weten neer te zetten.

all-in!

Lococo soultrio verzorgt voor u:

-Geluidsinstallatie
-Lichtinstallatie
-Achtergrond- en dansmuziek
-Muziek tussen de sets door
-En natuurlijk een aangename samenwerking.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt acts en artiesten voor zowel zakelijke als particuliere evenementen in Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, of een openingsact voor een event. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Mauritshuis, Kasteel Oudaen, Openluctmuseum.
De artiesten zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen. We verzorgen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als een spectaculaire act, of spetterend dansfeest! Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek of een act op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

Wat klanten zeggen
05/12/2018
heerlijk bandje, dank!
Bekijk video