Joost Zoeteman

Alla Classica

Vanaf € 795
strijktrio voor uw evenement, bruiloft, diner of receptie
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Alla Classica

Strijkensemble Alla Classica speelt de mooiste klassieke muziek op uw evenement, bruiloft of receptie. De muziek is uitstekend geschikt als achtergrondmuziek muzikaal intermezzo, concert of simpelweg bij de koffie of lunch. Daarnaast verzorgt het trio muziek voor uitvaarten. De musici zijn afgestudeerd aan het conservatorium en hebben ruime ervaring in het verzorgen van muziek op de achtergrond tot concert. Het strijkensemble werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan. Zij spelen in een verscheidenheid van omstandigheden: op bruiloften, recepties, openingen van tentoonstellingen, lezingen, promoties, festivals, beurzen, concerten en meer. Deze brede inzetbaarheid is mede mogelijk dankzij het prettig in het gehoor liggende geluid van de strijkinstrumenten.

klassiek trio Alla Classica

Alla Classica brengt sfeervolle live muziek op de achtergrond. Voor al die gelegenheden waar gasten willen kunnen praten en elkaar willen kunnen verstaan. U kunt van de muziek genieten in de vorm van een trio of duo. Het trio bestaat uit twee violen en cello. Deze akoestische muziek hoeft niet versterkt te worden, waardoor er geen extra apparatuur nodig is.

muziek bruiloft

Het trio verzorgt regelmatig klassieke achtergrondmuziek voor de bruiloft Ook verzorgen ze muziekvoor de trouwceremonie. Enkele voorbeelden van gespeelde nummers zijn: Canon in D (Pachelbel), Air on the G String (Bach) en Spring from Four Seasons (Vivaldi). Licht-klassieke en pop muziek behoren ook tot de mogelijkheden. Er kan ook bruiloftsmuziek gemaakt worden bij de receptie, bruiloft of diner. Uiteraard zijn hier ook onze repertoires van klassieke muziek en barokmuziek mogelijk.

repertoire Alla Classica

Het trio speelt voornamelijk lichte klassieke muziek, bijvoorbeeld Bach, Vivaldi en Mozart. Voor speciale gelegenheden, zoals uw bruiloft of kerstfeest, hebben zij specifieke muziekstukken. Natuurlijk kunt u ook zelf aangeven of u bepaalde stukken graag hoort.

live muziek uitvaart

Alla Classica verzorgt ook muziek op maat voor uitvaarten. U kunt kiezen uit een breed repertoire variërend van Bach, Mozart, Beethoven en Vivaldi tot licht-klassieke muziek en zelf pop-muziek. Ook is mogelijk om verzoeknummers te spelen, mits dit in duo of trio bezetting mogelijk is. We staan voor een persoonlijke benadering en goede muziek. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

Wat klanten zeggen
09/01/2018
U kunt trots zijn op de drie dames van het Trio Classica! Ze hebben prachtig gespeeld en waren inderdaad heel flexibel.
13/03/2017
Ze waren echt perfect als achtergrondmuziek en ook de klant was erg blij.
20/08/2015
We just wanted to let you know that we were delighted with your performance during our wedding on the 20th of August. It made the ceremonie extra special to us.
Bekijk video