Joost Zoeteman

Sunny jazztrio

Vanaf € 795
stijlvol en swingend jazztrio
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Sunny jazztrio

Het Sunny jazztrio brengt swingende muzikale omlijsting. De muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De heren zien er stijlvol gekleed uit en brengen swing, bossa nova en bekende popnummers op eigen jazzy wijze. Dit jazztrio is de perfecte smaakmaker voor een bruiloft, borrel of zakelijke receptie.

jazztrio met prettig volume

“Vinden de muzikanten het niet vervelend om op de achtergrond te spelen?” Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen en het antwoord is: nee, dat vinden deze musici niet vervelend. Het muzikaal omlijsten van een gelegenheid is iets anders dan een concert geven, dat snappen deze jazz professionals heel goed. Het jazztrio bestaat uit ervaren muzikanten die sfeer en gasten voorop stellen. Het Sunny jazztrio haalt voldoening uit het verzorgen van een goed sfeer en een geslaagde middag of avond.

buiten spelen en van plek wisselen

Het trio is erg flexibel en kan zowel licht versterkt als akoestisch spelen. Dit kan binnen en buiten (onder de juiste weersomstandigheden). Ook is het trio mobiel en kan eventueel per set van plaats veranderen.

review jazztrio Sunny

beste Joost, Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige feestavond beleefd,waarbij de muzikale ondersteuning van het trio geweldig was. lees verder…Heel veel gasten complimenteerden ons met de heerlijke muziek. Die complimenten geven we graag door. Heel hartelijk bedankt.

over ons bureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Wat klanten zeggen
16/09/2019
Hi Joost Wij hebben gisteren een geweldige dag gehad! Jullie muziek bij de borrel was ontzettend leuk en sfeer verhogend. Paste erg goed bij de setting. Door de drukte inderdaad helaas niet even jullie kunnen bedanken, maar we waren er erg blij mee en dus heel erg bedankt dat jullie op onze bruiloft wilde spelen. Groeten Martine en Paul
15/06/2019
Ik heb in alle hectiek maar een iemand van jullie gesproken / goeiedag gezegd. We vonden het echt geweldig, hartelijk dank!!!!! Hopelijk hebben we snel weer wat moois te vieren waar jullie bij zijn!
18/11/2018
Bedankt, de heren hebben prachtige muziek gespeeld!
20/02/2016
Beste Joost, Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige feestavond beleefd,waarbij de muzikale ondersteuning van het trio geweldig was. Heel veel gasten complimenteerden ons met de heerlijke muziek. Die complimenten geven we graag door. Heel hartelijk bedankt.
Bekijk video