Sunny jazztrio

Vanaf € 795
stijlvol en swingend jazztrio
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578
Sunny jazztrio

Het Sunny jazztrio brengt swingende muzikale omlijsting. De muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De heren zien er stijlvol gekleed uit en brengen swing, bossa nova en bekende popnummers op eigen jazzy wijze

jazztrio voor op de achtergrond

“vinden jullie het niet vervelend om op de achtergrond te spelen?” Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen en het antwoord is: nee, dat vinden we niet vervelend. Een bruiloft receptie is geen concert, daar zijn we ons heel goed van bewust. Het trio haalt voldoening uit het verzorgen van een aangename sfeer.

buiten spelen en van plek wisselen

Het trio is erg flexibel en kan zowel licht versterkt als akoestisch spelen. Dit kan binnen en buiten (onder de juiste weersomstandigheden). Ook is het trio mobiel en kan eventueel per set van plaats veranderen.

Wat klanten zeggen
15/06/2019
Ik heb in alle hectiek maar een iemand van jullie gesproken / goeiedag gezegd. We vonden het echt geweldig, hartelijk dank!!!!! Hopelijk hebben we snel weer wat moois te vieren waar jullie bij zijn!
18/11/2018
Bedankt, de heren hebben prachtige muziek gespeeld!
20/02/2016
Beste Joost, Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige feestavond beleefd,waarbij de muzikale ondersteuning van het trio geweldig was. Heel veel gasten complimenteerden ons met de heerlijke muziek. Die complimenten geven we graag door. Heel hartelijk bedankt.
Bekijk video