Joost Zoeteman

Tamara Maria Duo

Vanaf € 595
latin, pop & jazz in stijl!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Tamara Maria Duo

Duo Tamara Maria speelt fijne muziek in de kleinst mogelijke bezetting. Relaxte bossa nova en latin, afgewisseld met easy pop en jazz. Deze bezetting is uitstekend geschikt voor het sfeervol muzikaal omlijsten van een receptie, bruiloft, diner, borrel, of als muzikaal intermezzo van bijvoorbeeld een presentatie. De musici zorgen voor een fijne sfeer en stijlvolle uitstraling. Enkele artiesten waar Tamara Maria Duo repertoire van speelt zijn : Sergio Mendes, Nina Simone, Astrud Gilberto, Amy Winehouse, Michael Buble, Caro Emerald, Adele, Stan Getz, Gare du Nord, Ella Fitzgerald, Norah Jones, Sade, Nathalie Cole, Diana Krall. Ook zingt Tamara Maria veel pop covers in een lounge versie of latin uitvoering.Bekijk de video, en neem vrijblijvend contact op om de beschikbaarheid en mogelijkheden voor uw gelegenheid na te gaan.

Tamara Maria Duo huiskamerconcerten.

Een huiskamerconcert is een cadeau voor jezelf en aan anderen. Elke klank, elke ademtocht, zucht, tokkel of strijk, gebeurt “hier en nu” in jouw eigen huiskamer en jij zit op de eerste rij. Samen met vrienden, familie, netwerkrelaties, muziek en cultuurliefhebbers geniet je van deze unieke belevenis. Tamara & Friends hebben hiervoor een bijzonder concert programma!

Tamara Maria Duo programma voor verzorgingshuizen

Het duo heeft een muzikaal programma gemaakt specifiek voor ouderen in verzorgingstehuizen. Hierin nemen ze de gasten mee terug in de tijd en op muzikale wereldreis naar Zuid-Amerika. Naast het spelen vertellen ze over de muziek en maken ze veel contact met het publiek. Voor verzorgingstehuizen maken we gebruik van een voordeliger tarief. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

voor Bossa Nova liefhebbers.

Boek Tamara Maria voor uw evenement en u waant zich in het Ipanema van de jaren 60. Bossa Nova zangeres Tamara Maria heeft die typische stijl, sound en zelfs de looks van een “The Girl From Ipanema”. De zangeres zingt op authentieke wijze het hele oeuvre van Astrud Gilberto, Stan Getz, Antonio Carlos Jobim, Vinicius de Moraes en nog veel meer bossa nova artiesten. Tijdloze toppers als : One note samba, Chega de Saudade , Manha de Carnaval, Desafinado, en nog veel meer!

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands

Wat klanten zeggen
31/01/2020
Beste Joost & Tamara, Bedankt voor jullie prachtige optreden. We hebben genoten van de prachtige muziek!
Bekijk video
Prijs
Vanaf € 595
Genres
jazz, pop, easy listeningLatijns-Amerikaansspaanswereldmuziekzangeres
Repertoire
bossa novaeasy jazzeasy popmellowspaansswing
Prijsopgave »