Joost Zoeteman

Tissu Act

Vanaf € 495
luchtacrobatiek, stijl en glamour!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Tissu Act

Luchtacrobatiek en dans gecombineerd hoog in de lucht, dat is een Tissu act. Hangend aan lange doeken met sierlijke bewegingen, mooie poses en onverwachte wendingen is deze act een visuele traktatie. Deze solo act duurt naar wens vijf  tot acht minuten en is daarom uitstekend geschikt als spectaculaire opening.

tissu act op maat

Heeft u speciale wensen voor uw opening of evenement? Bijzondere wensen zijn altijd bespreekbaar. Neemt u vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden door te spreken.

technische voorwaarden

Een tissu act kan zowel buiten als binnen worden uitgevoerd. Voor de act is er een ophangpunt nodig met een draagkracht van minimaal 500 kg, een geschikt ophangpunt kan zijn een trus, draagbalk, motortakel (type VE10), hijskraan, telescoopkraan. Het bevestigen van het doek kan door de artiest worden gedaan mits er op een veilige manier bij het ophangpunt kan worden gekomen. Wijkt het ophangpunt af of is het lastig bereikbaar dan wordt een rigger aanbevolen. De minimale hoogte voor een tissu act is 5 meter, maximale hoogte 12 meter (afwijkende hoogtes in overleg). Tijdens de tissu act dient de straal van 3 meter rondom het doek vrij te zijn. Muziek wordt aangeleverd naar wens op CD of MP3.

slecht weer buiten evenement

Bij een optreden buiten moet er rekening gehouden worden met slecht weer, bij harde wind, regen of extreem kou is de de act niet mogelijk. Deze kan dan worden vervangen door de staande ring act.

tissu act combineren met live muziek of Dj?

Daarnaast is het mogelijk de act combineren met een van onze muziekgroepen of DJ‘s. Uiteraard worden de act en muziek perfect op elkaar afgestemd.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt acts, bands en dj’s voor feesten, bruiloften, congressen, zakelijke events, openingen en recepties. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen.  Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale act, artiest of dj te boeken.!

 

Wat klanten zeggen
10/12/2017
Dag Joost, Klant was tevreden, op naar de volgende klus!
Bekijk video