Joost Zoeteman

Trio Groeten Thuis

Vanaf € 895
ambachtelijke akoestische muziek!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425
Trio Groeten Thuis

Trio Groeten Thuis is een van de gezelligste (semi) akoestische bands van Nederland. In een bezetting van meerstemmige zang, twee gitaren en contrabas brengen deze ervaren muzikanten heerlijke klassiekers met een eigen draai. De muziek is een feest van herkenning voor uw publiek. De heren kunnen rustig op de achtergrond spelen, maar ook de boel flink op stelten zetten! Het publiek als achtergrondkoor mee laten zingen, dansen, of lekker luisteren, het is allemaal mogelijk!

akoestisch en mobiel

Een van de voordelen van dit fijne trio is dat ze mobiel kunnen spelen. Dat betekend dat ze snel kunnen wisselen van plek en zo al uw gasten kunnen bedienen. Ideaal ook voor evenementen die zich buiten afspelen, of op een locatie met meerdere ruimtes. Ook neemt het trio weinig ruimte in en zijn ze geheel zelfvoorzienend. U hoeft dus geen voorzieningen te treffen voor deze moderne troubadour band!

over Trio Groeten Thuis

Trio Groeten Thuis bestaat uit ervaren muzikanten die de gewenste sfeer feilloos aanvoelen. Zo weten ze precies op het juiste moment entertainment te verzorgen! De muzikanten spelen op: bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, evenement, borrel, beurs, fair, receptie, diner dansant, housewarming, afscheidsfeest, opening en elke andere gelegenheid die we zijn vergeten. Kortom, een heerlijk allround trio wat inzetbaar is voor alle gelegenheden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor u te bespreken!

Bekijk video